Sayfa 781/1001 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Arkadaş kusura bakma. Ben muhalif bir adamım.Daha bir oyum atmışlığım yoktur iktidar partisine. Ama yanlışa yanlış doğruya doğru derim. Muhalifliğim senin ve iki gündür beni hedef almaya çalışan birkaç kişi gibi gözümü kör etmedi.

Asla ve asla gitsinler ama nasıl olursa gitsinler düşüncesinde olmadım olmamda. Bu işin yolu seçimdir sandıktır. Sandıkla geldiler, sandıkla başta kalıyorlar, sandıkla da gidecekler ama erken ama vaktinde seçimle.

Ben sırf muhalefeti eleştirdiğim için hedef alıyorsun. Neden aga? Başarılı mı muhalefet? Ben muhalefete oy vermiyorum demedim ki. Mecburiyetten veriyorum. Benim için AKP hiç olmadı, olmayacak siyasi bir tercih için.

Ama halkın büyük çoğunluğu böyle düşünmüyor. Bir tercih, kötünün iyisi olarak görüp oy veriyor. Bu kitleye ışık olmalı muhalefet demek kötü mü?

Maalesef Muhalefetin bir kısmının zihin dünyasının foruma yansımış şeklisin. Sen ve senin gibiler yüzünden bu adamlar iktidarda. Böyle devam ederseniz de olmaya devam edecek maalesef.

Ne oldu dün bildiriyi savunuyordun. Muhalefet partileri sahip çıkmayınca, doğrusu bu, sustun bir anda.

Ya okuduğunuzu anlamada probleminiz var ya da gözünüz kör olmuş kör. Kendinizi değil bizi de yakıyorsunuz.

Bildirinin teması doğru. Bende Kanal İstanbula karşıyım. Montrönün şu anda masaya gelmesine karşıyım ne böyle bir gücümüz var ne de desteğimiz dün de aynen bunu yazdım. Ama 104 emekli Amiral bir araya gelip, tehtidkar ifadelerle gece yarısı böyle bir bildiriyi yayınlamamalı. Bu olmaz. Birşey yapacak gücün olmasa bile yanlış. İktidara koz verirsin, mağduriyet yaratırsın.

Neyi anlamıyorsunuz, anlamak istemiyorsunuz?

Sataşmadan duramıyorsunuz. Sataştığın adam kökten muhalif yahu. Ama senin gibi gözü kararmış değil. Nasıl giderlerse gitsinler değil sandıkla geldiler, sandıkla gidecekler. Başka bir yolu yok. Sakat düşünceleri insanlara empoze etmeyi bırakın.

Kime anlatıyorum ki. Şimdi yine troll, vay cart vay curt diye bir sürü şey zırvalayacaksın. Sana son mesajım. Daha da muhatap almam seni. Okuyan 100 kusur kişi var onlar notunu veriyor herkesin.
    Sayın Tospa,yukarıda bahsettiğim İdlip konusu önemli,o konuda görüşünüz nedir? olası bir durumda elimizde sınırlarımıza böyle bir yığılmayı engelleyecek plan var mıdır?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ltfen şuanda habertürkte bu konu var..izleyin ltfen.

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Tospa,yukarıda bahsettiğim İdlip konusu önemli,o konuda görüşünüz nedir? olası bir durumda elimizde sınırlarımıza böyle bir yığılmayı engelleyecek plan var mıdır?
    Hocam Rusya ile ilişki satranç tahtası. Vagon diplomasisi diye birşey çıktı ortaya. Her problemi bağımsız değerlendirme stratejisi. Libya da çatışıyoruz ama bu İdlibi etkilemesin mesela. Bugüne kadar iyi kötü geldi. Ama bu böyle gidecek diye de bir kural yok. Yeni yeni çatışma bölgeleri çıktıkça, var olan bölgeler ısındıkça bir yerde patlama ihtimali yüksek. Tabi Libya olur, İdlib olur. İkisi de çok mühim bizim için. Libya Mavi Vatan stratejisinin Akdeniz ayağı, İdlib zaten malum.

İdlib te şu anda TSK gövdesini ortaya koydu. TSK dan başka hiçbir engel yok 3 milyon yeni mülteci için. Gün gelir Rusya, Rejim ve avanesi saldırırsa ne olur, TSK topyekün savaşa girer mi soru bu. Tabi İran ayağı da var. Karabağ dan rahatsız. O da Irak ta hamle yapıyor karşılık olarak Şengal üzerinden.

İdlib buzdolabında. Oradan çıkarmaya şu anda kimse niyetli değil. Ama yarın olabilir. Rusyayı çok sıkıştırırsak açar o kartı. İşte o zaman dnanın kuyruğu kopar.

50 bin civarı, 35 bini iyi kötü bize bağlı, 15 bini HTŞ militanı ile 20 binden fazla TSK personeli var bölgede. Genel olarak Fıratın batısında. 30-35 bin de Rejim ve destekçileri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bildirinin teması doğru. Bende Kanal İstanbula karşıyım. Montrönün şu anda masaya gelmesine karşıyım ne böyle bir gücümüz var ne de desteğimiz dün de aynen bunu yazdım. Ama 104 emekli Amiral bir araya gelip, tehtidkar ifadelerle gece yarısı böyle bir bildiriyi yayınlamamalı. Bu olmaz. Birşey yapacak gücün olmasa bile yanlış. İktidara koz verirsin, mağduriyet yaratırsın.
    %100 katılıyorum. Aynısını yazdım bir nevi. Ve bu 104 arkadaşın yayınladığı bildiriyi haklı bulanlarıda anlayamıyorum. Bu bildiri en çok kime yarar? Hatta soruyu değiştireyim, TEK kime yarar. Akp'ye yarar. O kadar akıl almaz derecede saçma bir yazı ki rte heralde içten içe teşekkür ediyodur bu 104 arkadaşa. İktidarı eleştiren her yazıyı desteklemek muhaliflik değildir. İktidarı eleştiriyomuş gibi gözüken yazıları desteklemek muhaliflik hiç değildir. Merak akşener'i ben çok sevmem ama burda doğru durdu. Akıllı durdu. Siyasi bir tuzağa milletin gazına gelerek düşmedi!
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    rte birazdan açıklama yapıcakmış. 104 arkadaşın yaptığı mükemmel ortaya rövaşata ile gol atmasını bekliyorum. Sırf bugünde değil, günlerce voleler, rövaşatalar, topuklar, kafalarla farklı farklı goller atacaktır. Öle güzel bir orta açtılar ki, orta doğunun en iyi mağdur edebiyatçısı bu işi mükemmel kullanır. Gündemide değiştirir, mağduriyette çıkartır, oyunuda arttırır...win win win!
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

ekgyo da bi tavaan bekliyorum
    bir halt olacağı yok.

7. En fazla inadına kanalı yapacağız minvalinde bişeyler söylecek. Amiraller uzmanı oldukları konuda konuştular, 'sözde değil özde laiklik' falan filan deselerdi o zaman bi destsn daha yazardı mağdurumda mağdurumcular ama kendilerinde biliyorAlman arabasında Koko çekmeyi unutturamazlar.

Kimse artık kanalı engelleyemez.
    Tartışması bile kapandı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 781/1001 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •