Sayfa 783/783 İlkİlk ... 283683733773781782783
Arama sonucu : 6260 madde; 6,257 - 6,260 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Jesurun Rak-Sakyi (Çaykur Rizespor) + 3 milyon euro (6 milyon euro)

3) Dorgeles Nene (Fenerbahçe) + 5 milyon euro (17 milyon euro)

Kim daha iyi?
    Fenerde oynamak zordur. Sadece iyi topçu olmak yetmez aynı zamanda papaz olmak lazım. Misal ver en nesry yi beşiktaşa yıldız olur ama fenerin santraoru Onachu gibi olmalı.En hazır osimheni koy fenere tel tel dökülür. Çaykurdaki bu çocuğu koy fenere kesin o performansı mum ışığında ararsın. Ama bu sene ver BJKAs yıldız olur.Alex Papaz olduğu için iyiydi. Ortega geldi maymun oldu gibi.

Beşiktaşlıyım ama içimden bir ses Fener bu sene şeytanın bacağını kıracak diyor.Benim için ilk sinyal Arda işi. Kerem şampiyon yapar bu takımı keşke biz alabilseydik.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. samsun tek kale oynuyor, böyle giderse fener bırak yenmeyi berabere kalabilirse haline şükretsin. bakalım todesco 2. yarı çantadan tavşan çıkartabilecek mi. yoksa sado pazartesi paketler.

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    11.55 GAP aldı
    10.50 de bir GAP daha var.

Hsonu samsun deplasmana gidecez
    GS evinden BJK ile...

Samsuna takılabiliriz. GS da BJK yenerse üstüne birde milli ara var GAP alır...
    Yatırım uzmanı kardeşim hafta içi Samsun'a takılabiliriz dediğimde rahat yeneriz diyordun
    Hafta içi takılabiliriz dedim maçtan hemen öncede çünkü Fener altın tepside sunulan fırsatları tepme huyu yanıltmadi

Bugün Tarık olmasa 5-6 sifir kazanırdı Samsun

4.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Yatırım uzmanı kardeşim hafta içi Samsun'a takılabiliriz dediğimde rahat yeneriz diyordun
    Hafta içi takılabiliriz dedim maçtan hemen öncede çünkü Fener altın tepside sunulan fırsatları tepme huyu yanıltmadi

Bugün Tarık olmasa 5-6 sifir kazanırdı Samsun
    Haklısın dostum fenerin bukadar ruhsuz oynayabileceğini hesaba katmamıştım. Acilen tedesco göndermeli yoksa ilk beşe bile zor girer bu takım.

Sayfa 783/783 İlkİlk ... 283683733773781782783

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •