Sayfa 785/1024 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,273 - 6,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

04 Eylül Salı 10:02 TCMB: ÇEKİRDEK GÖSTERGELERİN YILLIK ENFLASYONU VE ANA EĞİLİMİ ÖNEMLİ ÖLÇÜDE YÜKSELMİŞTİR
    04 Eylül Salı 10:02 TCMB: HİZMET SEKTÖRÜNDE DE GENELE YAYILAN FİYAT ARTIŞLARI İZLENMİŞTİR
    04 Eylül Salı 10:01 TCMB: ENERJİ FİYATLARINDAKİ GÜÇLÜ ARTIŞ EĞİLİMİNİN EYLÜL AYINDA DA DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR
    04 Eylül Salı 10:01 TCMB: ENFLASYONDAKİ ARTIŞIN ANA SÜRÜKLEYİCİLERİ TEMEL MAL VE ENERJİ FİYATLARI OLMUŞTUR
    04 Eylül Salı 10:01 TCMB: İTHAL İÇERİĞİ YÜKSEK TEMEL MALLARDA YÜKSEK ORANLI FİYAT ARTIŞLARI İZLENMİŞTİR
    04 Eylül Salı 10:00 TCMB: GIDA ENFLASYONU İŞLENMİŞ GIDA GRUBUNDAKİ OLUMSUZ SEYRE BAĞLI OLARAK YÜKSELDİ
    bir halt olacağı yok.

2. ODD verileri açıklanalı 20 dkk oldu.
    ses seda yok.

ben yazarken girmişler.
    https://www.bloomberght.com/haberler...illik-53-dustu

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Bilmeyenler için, ne ifade ediyor biraz açıklayabilir misiniz
    30 yıllık ihracatcıyım
    3 şirketimi bu i.neler yuzunden kapattım.
    bana uyguladıkları kanunsuzlugu herkese uygulasalar Turkiye de ticaret durur. zaten durdu gerci o da var

adam bana 2013 yılında Pentagon a yaptıgım ihracatı belgelememi istiyor
    eyyy Idı AMIN oglu elinde gumruk cıkıs beyannamem var kontrat var ABD de ki şirketime yatan ve buraya gelen para var
    gelmiş video kaydı varmı diyor 2013 e ait malın atolyeden cıkarkenki videosunu soruyor abartma varsa ********im

Erbakan hoca bosa soylememiş ozaman cok kızıyordum ama anlamamışız meger bu kadayıfın altı tatlı mı olacak sert mi
    kanlı mı kansız mı meger bu **** fetoculere soylermiş de anlamamışız

bu kanunla buyuk ihracatcı firmalar ozellikle Oto tamamen Cezayir e Mısır a Romanya ya filan giderler
    onşar da el koyar
    herkese uygulamazlar bu kanunu da digerlerinde oldugu gibi

konu derin zaman yok yazacak cok sey var aslında

bol kazanclar dilerim

saygılar basarılar

4. otomobil ve hafif ticari araç pazarı ağustos ayında %52,65 düştü
    otomobil satışarı önceki yılın ağustos ayına göre %50,85 düştü
    hafif ticari pazarı önceki yılın ağustos ayına göre %58,23 düştü
    otomobil satışları önceli yılın 2018 ağustos ayı sonunda geçen yılın aynı dönemine göre %18,51 düştü
    hafif ticari araç pazarı önceki yılın ocak-ağustos dönemine göre %28,04 düştü

şöyle detaylı verelim. madem kendileri yapmıyor. elle girdim hata varsa uyarırsınız.

5.  Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    30 yıllık ihracatcıyım
    3 şirketimi bu i.neler yuzunden kapattım.
    bana uyguladıkları kanunsuzlugu herkese uygulasalar Turkiye de ticaret durur. zaten durdu gerci o da var

adam bana 2013 yılında Pentagon a yaptıgım ihracatı belgelememi istiyor
    eyyy Idı AMIN oglu elinde gumruk cıkıs beyannamem var kontrat var ABD de ki şirketime yatan ve buraya gelen para var
    gelmiş video kaydı varmı diyor 2013 e ait malın atolyeden cıkarkenki videosunu soruyor abartma varsa ********im

Erbakan hoca bosa soylememiş ozaman cok kızıyordum ama anlamamışız meger bu kadayıfın altı tatlı mı olacak sert mi
    kanlı mı kansız mı meger bu **** fetoculere soylermiş de anlamamışız

bu kanunla buyuk ihracatcı firmalar ozellikle Oto tamamen Cezayir e Mısır a Romanya ya filan giderler
    onşar da el koyar
    herkese uygulamazlar bu kanunu da digerlerinde oldugu gibi

konu derin zaman yok yazacak cok sey var aslında

bol kazanclar dilerim

saygılar basarılar
    https://eksisozluk.com/4-eylul-2018-...5581?a=popular

6. Yoldaşlar Selam

İMKB yatırım yıllardır çok soğuk bakıyorum ama son birkaç grafige baktım endeks dolar olarak 2008 yılı seviyesinde
    Birkaç hisse inceledim biraz arcelik aldım bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    ODD verileri açıklanalı 20 dkk oldu.
    ses seda yok.

ben yazarken girmişler.
    https://www.bloomberght.com/haberler...illik-53-dustu
    Yazdıklarımız tek tek gerçekleşiyor.!!
    Ekonomi çökmüş durumda.!!
    Ayvaların büyükleri heybede.!!!
    Kaos tüm HIZIYLA otobanda.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    Yoldaşlar Selam

İMKB yatırım yıllardır çok soğuk bakıyorum ama son birkaç grafige baktım endeks dolar olarak 2008 yılı seviyesinde
    Birkaç hisse inceledim biraz arcelik aldım bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
    sakın buradan tavsiye alma odd verilerindeki durumun bir benzeri yakında beyaz eşyaya sıçrayacak millet beyaz eşya hisselerinden yakalarını kurtaramayacakalr hepsi perişan olacak ky yide beraberlerinde batıracakalr şeklinde tavsiyeler alabilirsin kaç buradan kaç canını kurtar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 785/1024 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •