Sayfa 785/882 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,273 - 6,280 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Geride de yazmıştım, fiyatlama dediğimiz şey görecelidir ama insanın psikolojisini yer bitirir...Zordur yani...Mesela, orada iş yapan global bir markadan (miktarı önemli değil) sipariş alınması haberi bile tek başına fiyatlama dediğimiz şeyi tersine çevirebilir mi, evet...Önemli olan şirketin bu türden, benim sıklıkla bahsettiğim "stratejik vizyona" sahip olmasıdır...Bunlarda bu kapasite var mı hep beraber göreceğiz ömrümüz olursa...
    Bakir şirket iyidir üstadım..kap kaşarı olmuş şirketlerin patronların ne yapmak istediğini biliyoruz..
    Berkosana sadece 1 kap haberinin etkisi max.olur..
    Bizlerin kılavuzu şimdilik satışlardır..
    Aslında berkosan tercihim enflasyon ile mücadele,faizlerin yükselecek olması ve iç pazarın daraltılacak olmasıydı..yani bir nevi gard aldım..
    Berkosan bunlara karşı dirençlidir..
    Fiyatlamaya hiç takılmam ne aldığımı biliyorum..
    Doğru tahtada oyundan düşmemelisin..!
    Paranın maliyeti bizi üzüyor..
    Sağlık olursa yaşacağız süreci..

önümüzdeki hafta 30.22 önem kazandı.. 30.30 seviyesi ise güçlü bir direnç.. 28.48 seviyesine çaprma olasılığı mevcut..ancak 30.30 seviyesini çok sert geçme olasılığı daha yüksek.. malsız çulsuz olasılıklar izlenecek..
    iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Keko şimdide berkosan hariç diğer hisselerde parayı çevireceğini söylemiş, daha 2 gün önce gruplarda gezip yeni alımlarımı yapacağım diyordu aylar öncesinde düşür bakalım tahtacı yeni büyük alımlarımı yapalım diyordu , bu tam bir pazarlamacı ya hadi kazanckapisi neyse o boş işlerle uğraşıyor şikayet filan üşenmiyor , ula bu adam günde 10 farklı şey söylüyor pozitif şeyler ama hep. O kadar çok palavra sıkıyorki bir öncekinde ne dediğini unutuyor.

4. Neyse mal pazarlandı , küçük yatırımcıya kitlendi tepelerden bütün mali boşalttı gruplar. Tahtacı herhangi bir mal boşaltmadı çok az azaldı takası. Oda 1 haftaya yerine konacak düzeyde. Biz artık önümüze bakalım.

İspanya’dan oglunu kovup babanın kendini kovması düşündürücü bir olay. Oğlu belkide babaya inat şirketin piyasadaki itibarı yükselmesin diye baskı kurduruyor olabilir. Olağanüstü genel kurulda ikiside orada olursa sorun olmadığını belkide düşünebiliriz. Zaten İstanbul’da olanları bekleriz herkesin gitmesi ve açıkça bu soruları sorması lazım.

Ve ek olarak şirket yıllardır bas bas hissesi ile ilgilenmediğini söylemekte. Piyasaya açılan şirketler için hoş bir durum değil bu. Bununda üstüne gidilebilir genel kurulda ısrarla bu sorulup patronlara güzel bir dille açıklanabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bende fiyat olarak üzgünüm ama temel olarak berkosana güveniyorum...elbet vakti geldiğinde gereğini yapacaktır...yapmaz ise de ?? biriktirmeye devam ederim....eğer egegübreden iyi bir kar yapar ve realize olursam , ve o sırada berko da 40 ın altında ise ciddi miktarda yükleneceğim arkadaşlar...buda burada sözüm olsun...
    Bak agresif bu yorumumu iyi oku...o yorumda özne,yüklem ,tümleç ve şart ekleri var (ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatıyorum sana) ..ne zaman ve hangi şartlarda berkosan alacağımı söylemişim...o yüzden de her zaman sana şunu söylüyorum..beni eleştireceksen ,sözü geçen yorumumu alintila sonra da ona dayanarak şöyle demiştin de böyle oldu de...

Ama sürekli benden alıntı yap dememe rağmen sen bir türlü anlamiyorsun..hayali konusmaya devam ediyorsun...

Burada iddia ediyorum benden alıntı yaparak hiç bir zaman beni elestiremezsin..benim çifte sitandart yaptığımı ispat edemezsin...

6. Akıllı adam işiyle ,akılsız adam da kişilerle uğraşır...agresif bu foruma benim ve kazanckapisi ile uğraşmak için giriyor...

7. kronik bir vakasın keko evet anlama problemi olmayanın derdimin siz olduğunu biliyor bunu en başta söyledim zaten kazanckapısı atatp de 90 dan trade ederken malsız kaldığunda turex'e geçip paralı adamları çağırmadı mı hadi söylesin yalan desin diyemez !
    sende yol yürüdükçe sende aynı kefede olacaksın ben temizim ayağını bırak ... bi de yazmış kazanckapısı Doğru tahtada oyundan düşmemelisin..! atatp de 90 dan düştü turex de yüzde 10 anca kazandı düştü sonra uçtu kağıt aslında görmek isteyen kafası çalışan ne yapmaya çalıştığınızı görür ama müridleriniz el etek öpmekten göremiyor

çok olasılıklı konuşuyorsun eggubre de yok iyi kazanç sağlarsam yok kar alırsam hep -sa -se canım isterse diyon yani 40 altında 2,5 aydır fiyatlıyor berkosan eggub de yüzde 65 karın yüzde 45 lere düştü maliyet sıfırlayıp gelsene berkosana yok ama canın isterseee değil mi ? sözünde durmayı bilmekte bir erdemliktir uzaya gitmeyecek eggübre de ama sen eş-şek ters dönecekte şeyi güneş görecek anca o zaman alım yapacaksın millete umud ssatma

birazdan da teknik grafik ve yorum yapacağım hayrıma zaten tlgrm'Da soran edene yardımcı oluyorum teknik olarak sen o olmayan şeyini yorma

8. günlük grafikte beyaz trendi tekrar kırar 28,24 sarı çizgi çekilen değerden destek almazsa baskı artar 31,70 önemli

aylık grafikte de daha önce tlgrm'da yazdığım gibi aylık rsi kırılımı gerçekleşti ve ağustos itibari ile macd de aylıkta sat verdi
    31,70 in önemi aylıkta da net görünüyor burayı geçmeden dönüş falan gelmez hayal satanlara itibar etmeyin !

ve son olarak 3 aylık graffik eylül kapanışı ile üç aylık kapanış alacak tüm hisseler burası önemli

SON OLARAK BEN TEMELE GÖRE FALAN BAKMAM BÜYÜYORSA BANA BÜYÜMÜYOR TEKNİK NE DERSE O PARAMA KAZANCIMA BAKARIM ! SİZİN GİBİ 4 AY MİLLETİ MAĞDUR EDEMEM

Sayfa 785/882 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •