Sayfa 787/1001 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    dxy ve dolar/tl ye giriştiler.

gelirse dolar 7.50-7.40 arası alırım....orası ortalamalar vs. var..gelir diyemem..gelirse alırım.

bence artık dipler yükseldi..6.85 beklemem..

2. millet bitcoinden altkoinden tomar tomar kazanıyomuş biz burda palaya ütülüp duruyoz
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dxy ve dolar/tl ye giriştiler.

gelirse dolar 7.50-7.40 arası alırım....orası ortalamalar vs. var..gelir diyemem..gelirse alırım.
    7,90 fullerim... 7,50 vs gelirse kredi çeker alırım

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    millet bitcoinden altkoinden tomar tomar kazanıyomuş biz burda palaya ütülüp duruyoz
    Dostum alt coin diyorlar.
    Var mı bir bilgin?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    millet bitcoinden altkoinden tomar tomar kazanıyomuş biz burda palaya ütülüp duruyoz
    Aynen bugün okul çıkışı markete uğradım kasiyer dedi ki hocam 5 bin liram 40bin oldu sen de var mi coin diye biz anca burada burayı geçerse böyle olur baştaki amca bunu yaparsa bu olur diyoruz gün sonu ödediğim komisyon kadar kazansam keşke.

6.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum alt coin diyorlar.
    Var mı bir bilgin?
    yok olsa burada palaya ütülür müyüm
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Şuan hala AKP yi savunanlar aptal ve vasıfsız tayfa... Tüm büyük stratejik oyuncular AKP'den elini ayağını çekti... Değişimi görenlerin bir kısmı vakitli ayrılanları, yeni oluşumlara geçtikler. Vakitsiz ayrılan tayfa da çığın altında kalmayalım diyerek el çektiler AKP'den...

En basitinden ahaber, beyaz tv filan değil direk CNN Türk de ki AKP yandaşlarına bakın, bir tanesini bile kapınıza güvenlik olarak dahi işe almazsınız... Bu sığıntı tipler kaldı sadece... Bir de vitaminsiz sadakaya alışmış halk( Onlarda mama kesilince bizden çok sövecekler AKP ye)... Eskiden Cnn de vs Amerikan ajanı gibi donanımlı tipler savunurdu AKP'yi...

şu zihniyetin birde iktidar olduğunu düşünün cehape bu işte

asırlar geçse de değişmez bu kafa , başka şey yazmaya gerek yok .

8. https://bizimtv.com.tr/guncel/cilgin...mler-ne-32070h

"Çılgın proje" değil zenginler için rant projesi" dedi ve... Kanal İstanbul'dan kimler ne kadar arazi aldı? Murat Ağırel isim isim açıkladı!
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 787/1001 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •