Sayfa 788/1008 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    alamazlar öyle bir karar şu anda bütün paralarını borsadan aklıyorlar
    Borsada para nasıl aklanabilir? Aklayacagimdan değil de merak ettim

2. Delilerin Delisi
    @delilerindelis

İşin aslı; eski futbolcuları tokatlılayan Seçil Erzan önce Fatih Terimi dolandırdı, Terim futbolcuları bu dolandırıcıya postaladı, o da bu açgözlüleri soyup Terimin paralarını geri ödedi. Terim de bir şekilde bu insanların dolandırılmasına aracı oldu

Müştekilerden İsmail İbrahim Çağlar: Seçil Erzan, bu fondan Fatih Terim'in 20 milyon dolar kâr elde ettiğini söyledi.

Futbolcuların dolandırıldığı Fatih Terim Fonunun dolandırıcısı Seçil Erzan yalnız değil. DenizBank yönetiminden insanlar da var. Bu arada Ali Yörük paranın çoğunu Bulgaristana çıkarttı boşuna evleri aramayın
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    alamazlar öyle bir karar şu anda bütün paralarını borsadan aklıyorlar
    Ayhan aklımdan geçeni yazmışsın,

İngiltere de domuzdan insana geçen infolnza tespit edilmiş,bu önemli,,

Pis millet yawo

Alkol tuketmese ler alayi telef olur bu avrupalilar.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek geldiğinde ilk gün demiştim. borsadan daha önceki döneminde yerliden %15 stopaj alıyordu, yabancıya sıfırdı.ben borsa getirilerine stopaj getirilmesini normal karşılarım. Son 3 yılda borsadan muazzam para kazanıp zengin olan bir kitle var ve sıfır vergi ödedi.
    Borsaya bir vergi gelirse,bence stoppaj şeklinde değil 2000'li yılların başında olduğu gibi, menkul sermaye iradı vergisi olarak beyanname şeklinde olur.Çünkü beyannameden yurt dışı yerleşikler muaf oluyor .

Daha önce bu beyannameyi veren bir kişi olarak,bilmeyenler için kısaca anlatayım.Dönem içinde zarar edilen işlemler, kar elde edilen işlemlerden düşüyor,belirli bir tutar muafiyetten sonra, elde edilen kazanç tutarı gelir vergisi dilimlerine göre vergilendiriliyor.

Prensip olarak ,tüm gelişmiş ve uygar ülkelerde olduğu gibi,18 yaşını dolduran herkesin vergi beyannamesi vermesi ve her türlü gelirin vergilendirilmesi gerektiğine inanıyorum.Ancak bu şekilde vergi adaleti sağlanmış olur.Unutmayalım ki birisinin kazancından vermediği vergi,diğerlerine daha yüksek vergi olarak yansıyor ve bu hiç adil değil.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Borsada para nasıl aklanabilir? Aklayacagimdan değil de merak ettim
    Bedava peynir fare kapanında olur
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Delilerin Delisi
    @delilerindelis

İşin aslı; eski futbolcuları tokatlılayan Seçil Erzan önce Fatih Terimi dolandırdı, Terim futbolcuları bu dolandırıcıya postaladı, o da bu açgözlüleri soyup Terimin paralarını geri ödedi. Terim de bir şekilde bu insanların dolandırılmasına aracı oldu

Müştekilerden İsmail İbrahim Çağlar: Seçil Erzan, bu fondan Fatih Terim'in 20 milyon dolar kâr elde ettiğini söyledi.

Futbolcuların dolandırıldığı Fatih Terim Fonunun dolandırıcısı Seçil Erzan yalnız değil. DenizBank yönetiminden insanlar da var. Bu arada Ali Yörük paranın çoğunu Bulgaristana çıkarttı boşuna evleri aramayın
    Bu Ali Yörük kim?

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    longa sallamadın inşallah... aldığın maddenin etkisi ile mi nedir bilinmez, gece uçuyordun
    Tabiiki de lönk dayucuğum, memedabi ne dedi bankakar paranın altında kalır dedi, banka rallisi rallilerin içinde en sert olanı, trene atlamakta geç kalmayasın, go go tar tar gelsin paralar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 788/1008 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •