Sayfa 789/1027 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. dolarda kekleme mi var sıkıştı kaldı 4,7550 de patitiz soğan bile artık ithalata girmiş

2.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Günde 14-15 saat sürekli çalışmak zaten insanın doğasına aykırıdır. Kesintisiz olarak bu kadar uzun mesai yapılması da imkansızdır.
    Kesintili olmak üzere çalışan meslekler ; tekstil işçiliği mesela. Aylarca uzun mesailer yapıp arada normal mesaiye dönerler. Geçinemedikleri için 2. meslekte çalışmak zorunda olan kişiler. Adam mesaisi bitiyor taksicilik yapıyor mesela. Aynı ülkede yaşamak ama yaşamıyor gibi olmak da ilginçmiş
    Bizde biliyoruz bunları ama kast edilen bunlar değildi...
    Dünya da hiçbir iş yoktur sürekli 14-15 saat çalışılsın...diye düşünüyorum...

Bazı esnaflar var ama..... ama işte.....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. Neyse daha önemli bir konumuz var
    Konda anket açıklamış....
    KÖTÜ....
    Nasıl açıklayabiliyor ?
    Yasak değil mi?
    Lem son 3 gün kala yapılacak iş mi bu?

saygılar/başarılar

Yönetim Kurulu Başkanı Tarhan Erdem ile Genel Müdür Bekir Ağırdır yönetimindeki KONDA'nın yüzde 99 güven aralığında hata payını artı-eksi yüzde 1,7 olarak duyurduğu araştırmasına göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oy oranı bir ay içinde 53,3'ten 51,9'a düştü.

Erdoğan'ın ilk turda cumhurbaşkanı seçileceği tahmini yapılan ankette, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin oy oranının bir ay içinde yüzde 23.4'ten 28'e yükselmesi dikkati çekti.

http://t24.com.tr/haber/iste-kondani...lusuyor,656516
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. Soğan ve patates buralardan alınır mı yörümcek yapan yok mu bur grafik atsanız? 😁😁😊

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dolar yardırdı geliyor ilk hedef patates sonra soğan
    Altın ile Döviz ile gün yapan kadınlarımız yakında soğan patates günü yaparlarsa şaşırmayalım..

Not: Yaparlarsa fikir babası ben olacağım.. unutmayın ha..

6. Bu AA konusu bence fazla abartılıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    4.80 de bir set var sağlam kırması lazım etrafında dönüp duruyor
    Yaaaa utanmasan dolar artsın diye dua edecek insanlar olduğuna inanamıyorum.
    Bu ülke bizim hepimizin arkadaşlar kötü yönetildiğini düşünsemde ekonominin kötüye gitmesini istemek halkımızın daha da fakirleşmesini daha fazla aç insan çocuk daha fazla.... demek.
    Ben Euro ile maaş alıyorum hiç Akp yi desteklemedim. Ama bunu normal göremeyiz.

Umarım ülkemiz de Atatürk’ün gösterdiği hedefe medeni müreffeh medeniyetler seviyesine çıkar. Halkımız huzur içinde mutlu huzurlu yaşar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 789/1027 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •