dolarda kekleme mi var sıkıştı kaldı 4,7550 de patitiz soğan bile artık ithalata girmiş
dolarda kekleme mi var sıkıştı kaldı 4,7550 de patitiz soğan bile artık ithalata girmiş
Neyse daha önemli bir konumuz var
Konda anket açıklamış....
KÖTÜ....
Nasıl açıklayabiliyor ?
Yasak değil mi?
Lem son 3 gün kala yapılacak iş mi bu?
saygılar/başarılar
Yönetim Kurulu Başkanı Tarhan Erdem ile Genel Müdür Bekir Ağırdır yönetimindeki KONDA'nın yüzde 99 güven aralığında hata payını artı-eksi yüzde 1,7 olarak duyurduğu araştırmasına göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oy oranı bir ay içinde 53,3'ten 51,9'a düştü.
Erdoğan'ın ilk turda cumhurbaşkanı seçileceği tahmini yapılan ankette, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin oy oranının bir ay içinde yüzde 23.4'ten 28'e yükselmesi dikkati çekti.
http://t24.com.tr/haber/iste-kondani...lusuyor,656516
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Soğan ve patates buralardan alınır mı yörümcek yapan yok mu bur grafik atsanız? 😁😁😊
Bu AA konusu bence fazla abartılıyor.
Yaaaa utanmasan dolar artsın diye dua edecek insanlar olduğuna inanamıyorum.
Bu ülke bizim hepimizin arkadaşlar kötü yönetildiğini düşünsemde ekonominin kötüye gitmesini istemek halkımızın daha da fakirleşmesini daha fazla aç insan çocuk daha fazla.... demek.
Ben Euro ile maaş alıyorum hiç Akp yi desteklemedim. Ama bunu normal göremeyiz.
Umarım ülkemiz de Atatürk’ün gösterdiği hedefe medeni müreffeh medeniyetler seviyesine çıkar. Halkımız huzur içinde mutlu huzurlu yaşar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer İmleri