Sayfa 789/1001 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Tamamen borsa defterini kapasam mı diye düşünüyorum.
    deneme amaçlı attığım 2000 4000 oldu 1 ayda öyle diyim..

çok sert piyasa..
    ama üzerinize!! oynayan yok..

Onun rahatlığı ile poz alıyorsunuz..
    Ben de kimle konuşsam herkes kazanıyo. 7 haneli paralarla oynayanlar duyuyorum. Çok garip bir ortam var. Herkes kazanıyo da herkes kimin parasını kazanıyo? Herkesin kazandığı coin piyasasında kim kaybediyo? Yoksa işte gel gel yapıyolar ve bi yerde müziği kapatıcaklar ve gel-gel diye verdikleri paralarla birlikte hepsini geri mi alıcaklar?

Sizin için sölemiyorum. Siz ztn tecrübelisiniz ama bi sürü bebe trader var coinlerde...milyonlarca...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

2.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Ben de kimle konuşsam herkes kazanıyo. 7 haneli paralarla oynayanlar duyuyorum. Çok garip bir ortam var. Herkes kazanıyo da herkes kimin parasını kazanıyo? Herkesin kazandığı coin piyasasında kim kaybediyo? Yoksa işte gel gel yapıyolar ve bi yerde müziği kapatıcaklar ve gel-gel diye verdikleri paralarla birlikte hepsini geri mi alıcaklar?

Sizin için sölemiyorum. Siz ztn tecrübelisiniz ama bi sürü bebe trader var coinlerde...milyonlarca...
    Şu kadarını söylim..
    Burada vobu çeviren orada uçurur..

Üzerinize oynayan yok çünkü..
    Siyasi bir arena değil..
    Birileri tak başına piyasa yapmıyor..

Ama sert bi piyasa..

ripple cumadan beri yüzde 25 + yaptı mesela..
    geri de böyle sert düşüyorlar..

3. Bugün Kadıköy'de bir kafenin önünden geçiyorum..
    İstemeden iki gencin konuşmasında geçen "coin" sözünü duydum....
    Bu o kadar fazla ki...

Ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum...
    Gelecekte olabilecek krizi bunların tetiklemesi çok olası bence..

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Bugün Kadıköy'de bir kafenin önünden geçiyorum..
    İstemeden iki gencin konuşmasında geçen "coin" sözünü duydum....
    Bu o kadar fazla ki...

Ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum...
    Gelecekte olabilecek krizi bunların tetiklemesi çok olası bence..
    ben de geçen hafta izinde izmirdeydim. çay ocaklarının olduğu bir mekan var kemeraltı civarında. esnaf oraya tavla, kağıt falan oynamaya geliyor. at yarışı oynayanlar da çok fazla. adamlar bültenleri bırakmış grafik tartışıyordu. 1-2 saat dolaştım geldim ortam hala aynı
    audentes Fortuna iuvat

5. Zamanında Forex böyleydi. Sürekli reklamları falan dönerdi TV de. Bu Coin işine ben hiç ısınamadım abi. Belki biraz geri kafaliyim ondandır. Ne bileyim yani alıp sattigin ne orada? Güvencesi kim, kim var arkasinda? Piyasası olan herşey alınıp satılır mantığı sanırsam. Gelecek bunlarda falan diyor millet. Hadi borsada iyi kotu temel analiz var. Ne bileyim defter değeri, bilançosu, yatırımı vs . Dovizde paranın arkasında o ulkenin MB su var, ülkenin kendi var. Değerli metaller zaten fiziki yani kullanılış amacı , üretim maliyeti vs vs.

Ne bileyim abi bunların arkasinda ne var, kim var bilmiyorum. Belki de cidden gelecek bunlarda ben anlayamıyorum. Bilemedim ki.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ne bileyim abi bunların arkasinda ne var, kim var bilmiyorum. Belki de cidden gelecek bunlarda ben anlayamıyorum. Bilemedim ki.
    Gelecek bana göre de "coin"lerde ama şu anda piyasada olanların hiçbir değil bunların hepsi silinip gidecek...
    İleride tüm dünya ülkeleri birleşip böyle bir rezerv para oluşturabilirler, ama bu çok kolay olmayacak....1945'lerdeki gibi bir felaketten sonra olacak büyük ihtimal...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "(Kanal İstanbul) Türkiye'nin milli egemenlik haklarını tahkim edecek bu projeye karşı çıkanlar, en büyük Atatürk ve cumhuriyet düşmanıdır."
    ekgyodaki bugün ki yarım tavanı saymam muhtemelen haftasonuna kadar 2.40 üstünü görür
    bir halt olacağı yok.

Herkes kazanıyorsa bu paralar nirden geliyur son alan hesabı öder... Titan coin zinciri...

Sayfa 789/1001 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •