Anlamasi bu kadar zormu burda her mesajda fiziki altin alin gumus alin kiyamet kopucak yazmanin anlami ne ?
Mesajlar burada duruyor daha once ne yazdim Gumusde benim icin 2 rakam var uzerine atarsa Alirim . asagiya kayarsa alis icin uygun yer beklerim
Suan gumusun fiyati nerede o 2 rakamin ne uzerinde ne asagisinda e benim normalde beklemem lazim degilmi
Cuma Gunu bende Fiziki Altin + Bankadan gumus aldim . [Saklaban resim istersen onumuzdeki hafta atayim

bunu bastan belirteyim Babalarin yanina gitmistim orda kuyumcu arkadaslardan aldim odemelerini yaptim bagladim onumuzdeki hafta teslimat yapicaklar ]
simdi bu fizikiyi neden aldim kiyamet kopucak sistemler cokecek diye degil
Alma sebeblerim
1: Fiziki aldim ve unuttum Yani Altin fiyatii 1 ay sonra 2500$ olsa dahi satmam benden sonraki nesillere kalir

[Allah kimseyi muhtac etmesin]
2:Turkiyedeki gisisattan dolayi Bankada mevduat artinca rahatsiz oluyorum 3 4 ay once bir bankanin muduru emekli oldu son gun bizlere soyledigi soz Bankada mevduat bulundurmayin fazlaca heleki $ hic bulundurmayin]
Bir mudur bunu neden soyler bu soz nereye cekilmeli artik herkes kendine gore ceksin

kendi adima guvenmeme olayi yeni bir olay degil 2016 yilindan beri Turk bankalarinda mevduat belli bir rakamin uzerine ciktiginda rahatsiz hissediyorum kendimi
Yer İmleri