Sayfa 79/818 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 6543 madde; 625 - 632 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Alıntı Originally Posted by mms Yazıyı Oku
    Malesef haklıymısım , borsa bilmeyen birileri al dedi.diye alan klasık ky sonu , borsa gider tavana bu gider tersine , düzeltmelerle daha neler olur kim bilir , 5 senedir aynı yerlerde oyalanan kağıt , yeni yatırımcılarınıda oyalama niyetnde belliki , ky cok oldugu hisseden yarr gelmıyor ne yazıkkı , yatırım tav değildir
    Ne dediğini sende anlamadın büyük ihtimal ama boya çukuruna hoşgeldin

2. Bir kap haberini dahi 5 kişi okuyup anlayamıyorsa yazdıgımıda anlayamaz zaten , anlamınızı beklemıyorum , sizin dilinizden diyorumkı nerde cokluk orda b... , bu hısse kolay adam olmaz hem cok ky var üstelık hıcbırıde bırseyden anlamıyor , borsa bedava para kazanılacak biryer değil. Herkese kolay gelsın bu gidişle 2023 de görüşürz

Alıntı Originally Posted by mms Yazıyı Oku
    Bir kap haberini dahi 5 kişi okuyup anlayamıyorsa yazdıgımıda anlayamaz zaten , anlamınızı beklemıyorum , sizin dilinizden diyorumkı nerde cokluk orda b... , bu hısse kolay adam olmaz hem cok ky var üstelık hıcbırıde bırseyden anlamıyor , borsa bedava para kazanılacak biryer değil. Herkese kolay gelsın bu gidişle 2023 de görüşürz
    Dur dur gitmeden önce şu kap haberini bi anlatsan bize sonra nereye istersen

4.  Alıntı Originally Posted by mms Yazıyı Oku
    Malesef haklıymısım , borsa bilmeyen birileri al dedi.diye alan klasık ky sonu , borsa gider tavana bu gider tersine , düzeltmelerle daha neler olur kim bilir , 5 senedir aynı yerlerde oyalanan kağıt , yeni yatırımcılarınıda oyalama niyetnde belliki , ky cok oldugu hisseden yarr gelmıyor ne yazıkkı , yatırım tav değildir
    Hemen ciktik sen oyle diyince aaa aninda ucuverdi bu adam isi biliyo yaaa.
    ASLA YATIRIM TAVSIYESI OLAMAZ.

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by mms Yazıyı Oku
    Bir kap haberini dahi 5 kişi okuyup anlayamıyorsa yazdıgımıda anlayamaz zaten , anlamınızı beklemıyorum , sizin dilinizden diyorumkı nerde cokluk orda b... , bu hısse kolay adam olmaz hem cok ky var üstelık hıcbırıde bırseyden anlamıyor , borsa bedava para kazanılacak biryer değil. Herkese kolay gelsın bu gidişle 2023 de görüşürz
    Bildigim tek sey hic birsey bilmedigimdir.

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yaw ortaklar biz neyi bekliyoruz biri şunun için desin lütlen tam bes ay oldu şu an sıkıldım artık mantıklı bi sebebi ve bilgisi olan varsa lütfen yorum

7. Kap genel kurul derken yarım yıl oldu aq bişeyler söylerseniz çık mutlu olacam en azından kandıracak mantıklı bişey. Allahtan sonradan bölüp otkar filan almışım yıksa hala pinekliyordum

Sabah bir haber daha düşmüş kapa kapboy kaplama ile ilgili

Sayfa 79/818 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •