-
The Fate of the Furious'dan yeni fragman geldi.
-
Broad Green Pictures, Song to Song'dan Patti Smith'li ve Everything OK isimli 2 klip yayinladi.
https://www.youtube.com/watch?v=D2YBjHPZopw
-
Evolution Pictures, Eat Local'in yeni fragmanini yayinladi.
-
Vertigo Releasing, The Secret Scripture'un uluslararasi fragmanini yayinladi.
(Rooney Mara, Theo James, Aidan Turner, Eric Bana, Vanessa Redgrave)
-
-
"Bir kente girer Marco; bir meydanda, birinin, gecmiste kendisinin olabilecek bir yasami ya da bir ani yasadigini gorur; cok zaman once, zamanin icinde durmus olsaydi, ya da cok zaman once, bir yol sapaginda, saptigi yola degil de onun tam karsisindakine sapsaydi ve uzun zaman dolastiktan sonra donup o meydandaki o adamin yerinde durmus olsaydi, orada, o meydanda o adam degil, kendisi olabilirdi simdi. Marco, bu gercek ya da kuramsal gecmisinin disindadir artik; duramaz; kendisini bir baska gecmisinin, ya da bir olasilik, gecmişte onun olasi bir gelecegi olmus ve su anda bir baskasinin simdisi olan bir seyin bekledigi bir baska kente kadar devam etmelidir yoluna. Yasanmamis gelecekler gecmisin dallaridir yalnizca: kuru dallari." Italo Calvino, Gorunmez Kentler

"Marco entra in una città; vede qualcuno in una piazza vivere una vita o un istante che potevano essere suoi; al posto di quell'uomo ora avrebbe potuto esserci lui se si fosse fermato nel tempo tanto tempo prima, oppure se tanto tempo prima a un crocevia invece di prendere una strada avesse preso quella opposta e dopo un lungo giro fosse venuto a trovarsi al posto di quell'uomo in quella piazza. Ormai, da quel suo passato vero o ipotetico, lui è escluso; non può fermarsi; deve proseguire fino a un'altra città dove lo aspetta un altro suo passato, o qualcosa che forse era stato un suo possibile futuro e ora è il presente di qualcun altro. I futuri non realizzati sono solo rami del passato: rami secchi."
-
"Daktilo arkamda oturmus, "Ben hala buradayim," der gibi.Olmak istedigim tek yerin bu oda oldugu geceler var. Yine de yukari cikinca bos hissedebiliyorum kendimi. Icip sarhos olsam ekranda sozcukleri dans ettirecegimi biliyorum ama yarıi ogleden sonra havaalanina gidip Linda'nin kiz kardesini karsilamam gerek. Bizi ziyarete geliyor. Adini Robin'den Jharra'ya degistirdi. Kadinlar yaslaninca adlarini degistiriyorlar. Degistiren cok, demek istiyorum. Erkeklerin isim degistirdigini bir dusunun?" Charles Bukowski, Kaptan Yemege Cikti ve Tayfalar Gemiyi Ele Gecirdi

"The typewriter sits behind me and says, "Look, I'm still here." There are night when this room is the only place want to be. Yet I get up here and I'm an empty husk. I know I could raise hell and dance words on this screen if I got drunk but I have to pick up Linda's sister at the airport tomorrow afternoon. She's coming for a visit. She's changed her name from Robin to Jharra. As women get older, they change their names. Many do, I mean. Suppose a man did that?"Charles Bukowski, The Captain Is Out to Lunch and the Sailors Have Taken Over the Ship
-

Gelecegi pek parlak degildi.
Sebepsiz dolaniyordu.
Kuzey Carolina civarinda
Otobusle bir yerlere giden
Genc bir adamdi iste
Kar yagmaya baslamisti
Daglarda kucuk bir kafede
Mola verdiler
Genc adam tezgahta oturdu
Bir seyler ismarladi
Gelen yemek harikaydi