Sayfa 79/102 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon
Arama sonucu : 810 madde; 625 - 632 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1. Yapay zeka ne düşünüyor diye merak ediyoruz artık..

2. Kıymetli paylaşımlar için teşekkürler sn. Kazanckapısı.

3. çok güzel paylaşımlar yapmışsın kazançkapısı dostum...emeğine sağlık...matriks zaten büyüyen ve karı sürekli artan safkan bir yazılım şirketidir...kripto platformuna da adım attığı anda oradan da güzel bir gelir elde etmeye başlayacak..spk yakında kripto piyasasında işlem yapacak 40-50 şirkettin çoğunu eleyip sayıyı 9 a düşürecek...matriks ülkemizde alanında lider bir şirkettir...güzel ve hayırlı bir kapı da açılmış olacak matrikse...

matriksin yeni almış olduğu şirketler ile gelir kapılarını artırıyor...geriye de sabır etmek kalıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. matrikste imtiyazlı payların olmaması patronların ne kadar sağlam olduklarını gösteriyor ...matriks ayrıca yakın geçmişte piyasadan da ciddi miktarda paylarını şimdiki fiyatların çok üzerinden geri de aldı...çakal patronların fink attığı bu ortamda böyle kaliteli bir patron ve kaliteli bir şirkette bulunmak da bence büyük bir şanstır...

ülkemizin ve global piyasaların çok belirsiz olduğu bu tür ortamlarda şu anda borsalarımız gerçekten de çok sıkıntı çekiyor...ama ben yine de çok dert etmiyorum...çünkü sonuçta kaliteli şirketlerde pozisyon aldığımızı düşünüyorum...ortam düzeldiğinde ilk hak ettiği yerlere gidecek şirketlerde pozisyon aldık...her zaman umutvar olmayı yıllar önce öğrendim....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. geçmişte iki büyük sermayemi kayıp ettikten sonra üçüncüsünü de kuşa çevirdikten sonra yüce ALLAAH a çok dua etmiştim...kurandaki benden umudu kesenler ancak kafirlerdir ayeti beni her zaman ayakta tutmuş idi...hala da içim daraldığında o ayet aklıma geliyor...umudumuz faizlerin düşmesinde ve herşeyin tekrardan yoluna girmesinde...fuul maldayım...moralimiz bu aralar iyi olmazsa da (bu yüzden foruma da bir şeyler pek yazmak geçmiyor içimden ) hala umutvarım...önümüzdeki bilançoları merakla bekliyoruz...devir teknoloji devri..devir yazılım devri....devir yapay zeka devri...pozisyonlarımı bozmadan devam ettiriyorum...gerisi de nasiptir diyorum...

Sayfa 79/102 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •