spek imize vijdan dileklerimle...herkese günaydın
spek imize vijdan dileklerimle...herkese günaydın
FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D
Bekleyen derviş misali
ytd.
brovo emegine saglik
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün ve sabah yazmış olduğunuz tüm sorulara olan cevabımı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Ne birisinin adamıyım ne de bir hisseyi, insanları kandırarak, etkileyecek güce sahibim. Kendi görüşlerimi sunuyorum. Görüş sunmak birinin adamı olmak veya spekülasyon yapmak ise sizin de görüşlerinizi bildirmeniz aynısıdır. Bir yerde geçirilen zaman ile fikirlerin anlam kazanması ne kadar doğru bir ilişki anlayamadım doğrusu. Bu yorumlardan hiçbir kişisel çıkarım yok. Ne sonuç çıkarsa çıksın beni etkilemez. Umarım herkes hak ettiğini alır. Sağlıcakla kalın.
Not: Burada çok yer kaplamaması için aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
https://suphecikimse.blogspot.com/20...ara-cevap.html
Sayın şüpheci satınalmaya neden borçlarını ilave ediyorsunuz. Bilançoda elbette borç da olacak alacak ta...199 milyona 2.5 milyar dolarlık aset değer elde edilmiştir. Bu şekilde de Migros ve Kipada özkaynak dengesi manipüle edilmiştir. Siz Kipanın değil asıl Migrosun borçlarına bakın...
Birleşme denkleştirilmesinde satınalma öncesi solo bilançolarla özkaynak yöntemini uygulayarak yapılan hesaplamada bir kipaya bir migros çıkar. Oysa 199 milyona bunca aset değeri içine alıp konsolide edersen oran 0.25 e geriler, yetmedi bir de değerleme yaparken Migrosunkini bilmem kira gelirleri yöntemi ile Kipanınkini belediye rayiç değerden yapınca daha da manipüle etmiş olursunuz.
Migros Kipayı alır almaz konsolide etmiş ve anında geyrimenkulleri minimum değerden değerliyerek kendini kara geçirmiştir yani özetle kendini teknik iflastan kurtarmıştır.
Gelelim kira gelirleri meselesine....
Kira gelirlerine ayrıca kendi oturduğu mülklerin de olası kira giderlerini eklerseniz yıllık 300-400 milyonluk bir değere ulaşırsınız. Kim kime bir yıllık kira gelirinin yarısına 27 AVM Gayrimenkulunu satar.
Kim kimi kandırıyor. Hile olur da bu kadarı olmaz...
beyfendi fazla anlamamakla birlikte iş sonunda mahkemelik olmuş siz resmen migrosun avukatı gibi savunma yazmızsınız ciddi ciddi sıradan biri olmadığınızı düşünüyorum birleşme bilançosunda geçen sene ki bilançolara bakın migros 250 milyon bu sene 1.527 milyar iş baştan yanlış zaten değerleyerek kendini yükseltti işin içinden nasıl çıkılır hiç anlamam
İşin içindeki ali - cengiz oyununu görmek için kör değil aynı zamanda ahmak olmalı,bu dangalaklar herkesi budalamı zannediyor.
Yer İmleri