Sayfa 792/1002 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Adayı bi duyabilsek hareketi çekerdik bence aday çıkartamıyorlar, tabii kolay değil 6 kişinin uzlaşabilmesi, muhtemelen 6 martta da aday çıkmaz burdan, şimdiden beklentiye girmeyelim
    Kendileri diyor uzlastik pazartesi acikliycaz diye.
    Kemal olsa borsaya ne etki eder sen onu de hele

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    VİOP30 günlük, bu takasla nasıl baskıladılar bu kadar anlamak mümkün değil, shortçulara cesaret vermek istiyor olabilirler!
    Bofa kümülde baya bir el büyüttü yalnız short yönlü.

3. Sayın tidebringer bu vesike ile kapanis sonrası pasta rica etsem 😁

4. #SAHOL Serra Sabancı, bugün ortalama 44,78 TL fiyattan 5.225.000 adet hisse alımı yapmıştır. Serra Sabancı'nın, şirketteki payı %0,53 seviyesine yükselmiştir

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bofa kümülde baya bir el büyüttü yalnız short yönlü.
    VİOP30 genel takas, BofA nın 60 bin kontratı var, İs, Tacirler ve HSBC Yatırım da güçlü kurumlar ama Viop da daha çok sözü geçen TEB ve YapıKredi Yatırım ın olduğunu düşünüyorum,

6.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Sayın tidebringer bu vesike ile kapanis sonrası pasta rica etsem ��

Buyrun

7. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı masaya geldi. Millet İttifakı'nın beş partisi tamam dedi. Meral Akşener partisine danışmak için müsaade istedi.

- Halk TV

Bu iş bitti arkadaşlar. Bir dönem daha hayırlı olsun. Ben sandığa falan gitmem.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu'nun adaylığı masaya geldi. Millet İttifakı'nın beş partisi tamam dedi. Meral Akşener partisine danışmak için müsaade istedi.

- Halk TV

Bu iş bitti arkadaşlar. Bir dönem daha hayırlı olsun. Ben sandığa falan gitmem.
    Komplo teorilerime göre Kılıçdaroğlu resmi aday olacak ama ayrıca korsan adaylar da çıkacak. Duruma göre Kılıçdaroğlu büyüklük yapıp son anda korsan aday lehine çekilecek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 792/1002 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •