Sayfa 792/1005 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1 temmuzdan itibaren en düşük 1.81 olacak
    Bankalarnakit avansı o kadar kıstıki.
    Tam bilmiyorum, ama 20 sinden sonra olan değişiklikler bir sonraki aydan itibaren geçerli olur diye bir kural var gibi...yani değişiklik 1 ağustos tan itibaren geçerli olacak.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    MSCI TUR yatay
    MSCI Tur bist fiyatının replikası...yani takip etmeye değmez. Bist %4 yukarıda, usdtl de %3,5 yukarıda olunca, doğal olarak msci da yatay oluyor..yatay olması bir matematik sonucu yani, bir şey ifade etmiyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    MSCI Tur bist fiyatının replikası...yani takip etmeye değmez. Bist %4 yukarıda, usdtl de %3,5 yukarıda olunca, doğal olarak msci da yatay oluyor..yatay olması bir matematik sonucu yani, bir şey ifade etmiyor.
    Ağırlıklar biraz farklı olması lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Takas açısından bugun almak ne kadar avantajsızsa yarın almak bir o kadar avantajlı. Bakalım malları kaptırdık diyip saldırırlar mı

5. Yeşil soğan yüzde 4 yukarda senin hissen yüzde 4 yukarda olunca bişii değişmiyor, hele bugün yüzde 4 prim yapmayan varsa hisselerinde otomatik olarak zarardasin
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yeşil soğan yüzde 4 yukarda senin hissen yüzde 4 yukarda olunca bişii değişmiyor, hele bugün yüzde 4 prim yapmayan varsa hisselerinde otomatik olarak zarardasin
    Kapattın mi shortu yarına mi taşıyacaksin

yaw bari 20 yapsaydın. bu enflasyonda hangi keriz bu orandan mevduata yatırır. ki zaten reel faiz daha fazla diye anlatılıyor. ben bilmiyorum. 2 yıl önce o işleri bıraktım.

ekonominin içinden geçecekler. bugünkü yükselişe bile inanmadım. daha yukarıdan mal çakmak için şu bearish method diye bir formasyon var. onu bile yapıyor olabilirler.
    audentes Fortuna iuvat

8. Asgari ücrette 16$ indirim olmuş bugün

Sayfa 792/1005 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •