Dayi ben sana bişe deyim bu bavullarin sahipleri geri verin derse kimse teknik meknik dinlemez verir geçerler neyy hani teknik analiz nasi teknik uyduracassss
Üçbucuk tale fiyattan bi tır dolusu yılanoğlusu alırken düşüneceğidin bunu memedabi, o iş geçti artık kimse vermez dolarını, kaldık suyuniçinde yabcak bişii yok
En iyisi go go tar tar gelsin paralar devamke
Borsaya bir vergi gelirse,bence stoppaj şeklinde değil 2000'li yılların başında olduğu gibi, menkul sermaye iradı vergisi olarak beyanname şeklinde olur.Çünkü beyannameden yurt dışı yerleşikler muaf oluyor .
Daha önce bu beyannameyi veren bir kişi olarak,bilmeyenler için kısaca anlatayım.Dönem içinde zarar edilen işlemler, kar elde edilen işlemlerden düşüyor,belirli bir tutar muafiyetten sonra, elde edilen kazanç tutarı gelir vergisi dilimlerine göre vergilendiriliyor.
Prensip olarak ,tüm gelişmiş ve uygar ülkelerde olduğu gibi,18 yaşını dolduran herkesin vergi beyannamesi vermesi ve her türlü gelirin vergilendirilmesi gerektiğine inanıyorum.Ancak bu şekilde vergi adaleti sağlanmış olur.Unutmayalım ki birisinin kazancından vermediği vergi,diğerlerine daha yüksek vergi olarak yansıyor ve bu hiç adil değil.
Sürekli hisse al sat yapıyoruz, burdan elde ettiğimiz karı ben bile bilmiyorumki, vergi dairesi bunları nasıl hesaplıyor, biz nerden öğreniriz böyle bişey olursa.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri