Sayfa 793/1012 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Resesyon olduğu dönemler bankalar mevduattan gelen paraya neden ihtiyaç duyarlar?
    Ancaaaaak, sendikasyon kredileri döndürmelerinde bir sorun olursa o vakit yüzde 5000 bile faiz görülebilir.

Kısa vadede imar barışından 14 milyar gelmiş, uzatma ile daha da fazlası olabilir.
    Bedelliden geldi bir miktar.
    Petrol fiyatları beklenenden düşük gidiyor.
    Turizmden de destek geldi.
    Kibritçi kızın bir kaç çöp daha yakacağı kibriti oldu.
    Gelecek ağustos sonrası resesyon ve baz etkisinden enflasyonda düşüş bekliyorlar, ona göre pozisypn alınıyor gibi geldi bana.

Yüzde alın gücü düşmüş bir millet ne kadar piyasaya çare olur onu göreceğiz.

Yine ancaaaaak, TL ani değer kaybederse kısır döngü oluşur.
    Cevabinizi yeni gordum ve sayin rxpunun yazdigi aklima geldi ve birsey daha ekleyim, saydiginiz bedelli imar barisi cart curt bugunki 93 milyar etmiyor

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Şimdi fox haberde izledim haberdeki kişi aynen şunu dedi "asgari ücret arttığı için işten çıkardılar maaşıma zam beklerken işsiz kaldım " aklıma bu başlıkta yaptığımız tartışmalar geldi nedense
    Eğer asgari ücret politikası bu şekilde devam edecekse vasıfsız iş gücünün işsiz kalmaması için tek çare yarı zamanlı ve esnek zamanlı çalışma modellerinin yürürlüğe sokulması. Bu en önemli yapısal reformlardan biri olacaktır.
    Hollanda bu şekilde vasıfsız hizmet istihdamını ciddi oranda arttırdı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eğer asgari ücret politikası bu şekilde devam edecekse vasıfsız iş gücünün işsiz kalmaması için tek çare yarı zamanlı ve esnek zamanlı çalışma modellerinin yürürlüğe sokulması. Bu en önemli yapısal reformlardan biri olacaktır.
    Hollanda bu şekilde vasıfsız hizmet istihdamını ciddi oranda arttırdı.
    senin dediğin gibi üstat asgari ücret tümden kalkmalı bunun başka şansı yok yoksa iş yeri açana deli gözüyle bakılacak böyle giderse

4. Arkadaşlar ENPARA ek %2 diye mesaj atmış. Baktım 200k 1 aylık 23.50 veriyor, 25.50 mi olacak şimdi? Mantıklı geldi yarın açmayı düşünüyorum.

5. https://eksisozluk.com/1-ocak-2019-b...?a=popular&p=5
    Burada eleştiri yapanların bazıları asgari ücret artışını savunan tipler şimdi de bağkur artışını eleştiriyor çoğunun bağkur priminin asgari ücret arttıkça artacağından haberi bile olduğunu sanmıyorum gülermisin ağlarmısın

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ENPARA ek %2 diye mesaj atmış. Baktım 200k 1 aylık 23.50 veriyor, 25.50 mi olacak şimdi? Mantıklı geldi yarın açmayı düşünüyorum.
    21,5+2= 23,5 sonuçta

7. Burada 23-24 oranşar var ama bugün 5 tane banka aradım 100 k için en fazla 20 oran buldum..
    100 k yı öğlen dolar yapsam şu an aylık gaiz getirisi kadar getirisi olacaktı.. zorla dolarcı yapacak bu bankalar milleti

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ENPARA ek %2 diye mesaj atmış. Baktım 200k 1 aylık 23.50 veriyor, 25.50 mi olacak şimdi? Mantıklı geldi yarın açmayı düşünüyorum.
    hayır o oran eklenmiş hali. 250K üstüne 24,25 veriyor.
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Sayfa 793/1012 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •