Sayfa 793/996 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    bugun fon şirketini aradım. telefondan cevap veremediler yoğunuz diye. kızdım biraz. mail yazamamı istediler. ben de maille sordum. henüz cevap gelmedi.

eğer ulaşabiliyorsanız siz de aldığınız fon şirketlerini arayın mail atın. sorunun cevabını vermek zorundalar.
    Yatırım yaptıgınız altın fonunun dağılım raporuna baktınız mı..gecen gün bu konuyu tartisiyorlardı..cogunun iceriginde ya devlet tahvili ya da kira sertifikası var ..

2.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    bugun fon şirketini aradım. telefondan cevap veremediler yoğunuz diye. kızdım biraz. mail yazamamı istediler. ben de maille sordum. henüz cevap gelmedi.

eğer ulaşabiliyorsanız siz de aldığınız fon şirketlerini arayın mail atın. sorunun cevabını vermek zorundalar.
    Bende sabah mail attım cvp bekliyorum? Bilgi edinebilirsek paylaşalım?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Yatırım yaptıgınız altın fonunun dağılım raporuna baktınız mı..gecen gün bu konuyu tartisiyorlardı..cogunun iceriginde ya devlet tahvili ya da kira sertifikası var ..
    Sadece yatırım yaptığım değil diğer altın fonlarına da baktım, bugün eksi olmayan görmedim. ( Tefas tan da baktım) ilginç bir durum yada bizim bilmediğimiz bir şeyler var.

4.  Alıntı Originally Posted by yasinpau Yazıyı Oku
    Sadece yatırım yaptığım değil diğer altın fonlarına da baktım, bugün eksi olmayan görmedim. ( Tefas tan da baktım) ilginç bir durum yada bizim bilmediğimiz bir şeyler var.

Ben rastgele yapı kredinin altın fonuna baktim ( bu arada tefaş degilde kap sayfasından özet bilgiler ordandan son 5 bildirimin en üstteki olana yani dağılım raporuna basıyorsunuz) kira sertifikaları %26 oranla, vadeli YP %17,12 kıymetli madenler 22,05 kalanda devlet tahvili ve hisse senetleri gorunuyor)

5. Gördüğüm kadarıyla altın fonlarının içeriği %100 altın değil.özel veya kamu kira sertifikası vb var.yükselişe bunlara ve sadece onsa bağlı galiba.

6.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Ben rastgele yapı kredinin altın fonuna baktim ( bu arada tefaş degilde kap sayfasından özet bilgiler ordandan son 5 bildirimin en üstteki olana yani dağılım raporuna basıyorsunuz) kira sertifikaları %26 oranla, vadeli YP %17,12 kıymetli madenler 22,05 kalanda devlet tahvili ve hisse senetleri gorunuyor)
    Tamamına yakını eksi getirmiş...

7. Onsun dolar olarak arttığını ancak doların TL karşısında değer kaybettiğini de hesaba katmak lazım.
    Dolar 6,20'de 6,07'ye kadar düştü.

8. Yoğun olarak kıymetli madenler iceren bir fon varmıdır bilmiyorum...altın fonundansa gram altın almak satmak anlık daha mantıklı..fakat altın fonlarıda altın fiyatları sert düstümü kendini iceriginde kıymetli madenler harici yatırım enstürmanları oldugundan kendini bi nebze korumaya alıyor..Karar sizin

Sayfa 793/996 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •