Sayfa 793/1005 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KASITLI adam öldürmede bence tek çare idamdır.KATİL, kendi karısının dul , çocuklarının yetim kalacağını bilse bunu yapmaz...

Çinayet işleyende şu mantık var;'' işin sonunda ölüm yok.20 yıl ceza alırım.İyi halden aftan 10 yılda çıkarım''.(1994 te ANKARADA benim arkadaşımın babası öldürüldü..katil 7-8 yıl yattı.)

Cezalar kesinlikle caydırıcısır.ÖRNEK SİNGAPUR DA CEZALAR çok serttir ve en güvenilir ülkelerden birisidir.

KISASTA af yetkisi devlette değildir.Ölenin ailesindedir.ALLAH AŞKINA EVLADI ÖLDÜRÜLEN HANGİ ANNE katili affeder...

Siyasi-düşünce suçunda idam olmamalı.Bu günün haini yarın ,kahraman olarak iadei itibar alabiliyor.Ama bu tekel bayisinde olduğu gibi İDAM ŞART...
    yahu büfede olanı gördün işte. abka.

adam hapı çekmiş.. 3 kişiyi öldürdü. dükkandan çıkarken hala sıkıyordu cama çerceveye hasta ruhlu.

sonra gider anasına babasınada sıkar. bu adam.

hani nerede kısas :-) kim kimden şikayetçi olacak.

bu adam 6 7 ay sonra çıkacağını bildiği için sıkıp duruyor

ki üç beş zibidi takımı bunlar.

büyük mafyalar falan... ne hale getirir. düşün ülkeyi.

kesinlikle ceza belli af yok..olmalı.

yoksa yarın birgün torununu çoluğunu çucuğunu markete gönderemez duruma gelirsin.

2. kısas olayı tamamen dinle ilgisi olan bir olay

amerikan filmlerinde ve gerçek olaylara dayanan cold case dizilerinde görürsünüz, aile çocuğunu tecavüz edip öldüren kişiye mahkemede biz seni affettik diyebiliyor.

kaldı ki kısas uygulanmaya kalksa baba öldürülsün anne yok öldürülmesin dese ne olacak, onu için hukuk boşluk kaldırmaz..

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sen de benim gibin fakir geldin, zengin gidecen.
    zengin gitmeden önce, derinlik al da pasta yapıştır. asdasds.
    Yok abi telefon çok eski yazmayı zor beceriyorum zengin olursam şöyle ucuz yollu iş görür bir tilifon alacam

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KASITLI adam öldürmede bence tek çare idamdır.KATİL, kendi karısının dul , çocuklarının yetim kalacağını bilse bunu yapmaz...

Çinayet işleyende şu mantık var;'' işin sonunda ölüm yok.20 yıl ceza alırım.İyi halden aftan 10 yılda çıkarım''.(1994 te ANKARADA benim arkadaşımın babası öldürüldü..katil 7-8 yıl yattı.)

Cezalar kesinlikle caydırıcısır.ÖRNEK SİNGAPUR DA CEZALAR çok serttir(15 GR. EROİN BULUNDURAN KADIN İDAM EDİLDİ) ve en güvenilir ülkelerden birisidir.

KISASTA af yetkisi devlette değildir.Ölenin ailesindedir.ALLAH AŞKINA EVLADI ÖLDÜRÜLEN HANGİ ANNE katili affeder...

Siyasi-düşünce suçunda idam olmamalı.Bu günün haini yarın ,kahraman olarak iadei itibar alabiliyor.Ama bu tekel bayisinde olduğu gibi İDAM ŞART...
    Kesinlikle doğru. Geciken adalet adalet değildir.

Ama her siyasetçi kendi adamı kurtarmaya çalışmamalı.
    Trafik polisi ehliyetsiz çocuğa ceza kesiyor. Mv'ne aratıyorlar cezayı iptal ettiriyorlar.
    Parti önemli değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Affedince elini sallayıp dolaşmıyor..Hapis yatıyor..sadece idamdan yırtmış.Bunlar yüzde biri geçmez.Bana kalsa DİREK İDAM...Bu pislikler yarın bizim ailemiz için de tehlikedir.

Bazen kasıt-kaza arası olabiliyor.Hukukta -kişi de tam karar veremiyor.

6. Bizim gibi dandik adalet sistemine sahip olan toplumlarda örnek alacağınız adalet sistemleri mesela Avrupa Birliği gibi olmalıdır. Kisastir yok idamdir gibi sistemler olsaydı balyoz Ergenekon vb davalarda bütün mahkumlar idam edilecekti. Derdini kimseye anlatamazsin. Şimdi kahramanlar. Aynı 60 tan sonraki menderes vb. gibi. Gücü elinde tutan diğerini keser. Çünkü bu topraklarda adalet hiç olmamıştır. Senin polisini çalıştır yeter

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Affedince elini sallayıp dolaşmıyor..Hapis yatıyor..sadece idamdan yırtmış.Bunlar yüzde biri geçmez.Bana kalsa DİREK İDAM...Bu pislikler yarın bizim ailemiz için de tehlikedir.

Bazen kasıt-kaza arası olabiliyor.Hukukta -kişi de tam karar veremiyor.
    Allah sabır versin yaşayanlara .. yakınını bu şekilde kaybetmek gerçekten çok acı çok zor ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bizim gibi dandik adalet sistemine sahip olan toplumlarda örnek alacağınız adalet sistemleri mesela Avrupa Birliği gibi olmalıdır. Kisastir yok idamdir gibi sistemler olsaydı balyoz Ergenekon vb davalarda bütün mahkumlar idam edilecekti. Derdini kimseye anlatamazsin. Şimdi kahramanlar. Aynı 60 tan sonraki menderes vb. gibi. Gücü elinde tutan diğerini keser. Çünkü bu topraklarda adalet hiç olmamıştır. Senin polisini çalıştır yeter

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ERGENEKON ,BALYOZ VS...bunlar ADİ SUÇ-CİNAYET DEĞİLDİR.siyasi suçtur ve öyle bir iddia vardı..

Siyasi suçlardaki en büyük hata ADNAN MENDERESTİR.

Benim kastım bildiğimiz adamı öldürme olayıdır.

Sayfa 793/1005 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •