Sayfa 794/1063 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8500 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    dedi kodu adı üstünde dedikodu olarak kaldı sanırım.
    Aynen öyle. Zaten hissenin büyük çoğunluğu kendi ellerinde değilmiş. Öyle olunca şirket kendini toplayıp nasıl ayağa kalkabilir ki? Şirketin sağlam bir ortağı olsa hisseden büyük bir pay almış olsa tamam ama ikibin bilmem kaç kişiye hissesinin çoğunluğu satılmış diyordu 2Onur2 arkadaş. Keşke söylentiler gerçek olsa hepimizin yüzü gülse.Uyuyan dev uyan artık.

2.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    dedi kodu adı üstünde dedikodu olarak kaldı sanırım.
    Galiba dediğin gibi olacak duyduğumuz hep aynı bakkala kasaba manava borç muhasebeciyecide belki birleşme raporlarını rehin aldı patron ondan spkya müracat edemiyor para para senin tabirinle napolyon napolyon diyelim önceden napolyon lazım oldumu vatandaş banka müracat ediyorlardı şimdi tenezzül etmiyorlar durum oldukça garip izahname işi bozuyor olmalı kasa boş olsa minareye kılıf bulurlar takke de olsa külahta olsa keli göremiyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    Aynen öyle. Zaten hissenin büyük çoğunluğu kendi ellerinde değilmiş. Öyle olunca şirket kendini toplayıp nasıl ayağa kalkabilir ki? Şirketin sağlam bir ortağı olsa hisseden büyük bir pay almış olsa tamam ama ikibin bilmem kaç kişiye hissesinin çoğunluğu satılmış diyordu 2Onur2 arkadaş. Keşke söylentiler gerçek olsa hepimizin yüzü gülse.Uyuyan dev uyan artık.
    Bizim konumuz printaş halka açık kurumsal bir yapı 56 tane tüzel 2400 tane biresel yatırımcısı olan bir şirket hisselerin çoğunluğu kendilerinde olmasada kurumsal yapı kurumsal yönetim tebliği gereğince yönetiliyor yönetimde olan çavuşoğulları 56 tüzel ortak ve 2400 bireysel ortağı ile yoluna devam ediyor ortağı sağlam veya çürük her neyse nippon sun onalt güngördü izoguard çks paylaşım turkuaz ve niceleri bu şirketlerle olan ticari bağları olduğu veya olabileceği gibi karşılıklı iştirak ilişkisi olmalı diye düşünüyorum 56 tüzel ortak 2400 bireysel ortak arasında şirket payların veya karların nasıl bölüşüleceği hedeflenen süre içinde yapılmalı yönetimin dışında olan bizlerin beklediği izahname ve mkk bilgileri tüzel ve bireysel yatırımcıların hesaplarına kar payımı yatacak iştiraklerden bağlı ortalardan hissemi yatacak bu zamana kadar ne iş yaptılar iştirakleri bağlı ortakları dolaylı ortakları ticari ilişkileri nasıl bilinmesi gerekenler bunlar nezaman olacak biz bunları bekliyoruz adaletin defteri bellide kalemi ne yazacak sıra onda ben son sözü duymayacağımızdan eminim ama son yazısını illa tescil edecektir söz patronun yazı adaletin 30 yıldır sabrediyorum bir gün bizler içinde birşeyler yazacaklardır umarım.

4. Hadi gözümüz aydın olsun diyecek oluyorum da boğazıma düğümleniyor cümle diyemiyorum halbuki bu cümleyi kurmayı sizlerle paylaşmayı öyle çok istiyorumki fakat malesef giden geri gelmiyor memnunlar yerlerinden..'2011 yılında sanırım şubat mart aylarıydı 0.65 krş'a kadar tavan gitti tüm kademelerden millete ellerinde malları yığdılar Annem'in ağır hastalığından dolayı o hastane bu hastane koşuşturmaktan takip edemedim belkide satar kurtulurdum ama nasip değilmiş keşke Annem'i kurtarabilseydik yaşayabilseydi sağ olsabilseydide giden,kaybedilen para olsun derdim helal alın terim olsa bile ama yinede nas nasiibimizden çıkmış o paralar iblis çavuşoğulları alavere dalavere ile yatırımcıların alınteri helal paralarını haklarını hukuklarını gözlerimizin içine baka baka yediler haram zehir zıkkım olsun gerçek hakkaniyetli,adil adaletin olduğu ahir alemde Allah'ın huzurunda elim yakalarında olacak ayrıca,bist,Spk ve devleti yönetip bizim sorunlarımıza,mağduriyetimize kulak tıkayanlarında yakasında olacaktır..Haklarımız asla zayi olmasın..

5. Bist kanat çırpmaya başladı uçacakmış gibi sırası gelen uçuyor altın dolar bitcoin uçtu gitti bakalım hayat bize daha neler öğretecek 90 lı yıllar aklıma geldi millette para yoktu altını doları vardı borç bulmak imkansızdı kredi almak hayaldi araba satışlarında sıra varmış 80li yıllarda tüp gaz kuyrukları vardı kuyruklar bitmiyor torunlarada şimdiki nesil e zamanında ne sıkıntı çektik araba almak için aylarca sıra bekledik derler bir telefon almak için iki yıl sıra bekliyorduk onlarda görsünler yokluk nasıl birşey kıymet bilinmiyor her zamanın bir varlığı ve yokluğu var hani derler ya herşey sırayla bizim sıra bir türlü gelmek bilmiyor öndemiyiz arkadamıyız altındamıyız yokmu bir bilen?

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Bist kanat çırpmaya başladı uçacakmış gibi sırası gelen uçuyor altın dolar bitcoin uçtu gitti bakalım hayat bize daha neler öğretecek 90 lı yıllar aklıma geldi millette para yoktu altını doları vardı borç bulmak imkansızdı kredi almak hayaldi araba satışlarında sıra varmış 80li yıllarda tüp gaz kuyrukları vardı kuyruklar bitmiyor torunlarada şimdiki nesil e zamanında ne sıkıntı çektik araba almak için aylarca sıra bekledik derler bir telefon almak için iki yıl sıra bekliyorduk onlarda görsünler yokluk nasıl birşey kıymet bilinmiyor her zamanın bir varlığı ve yokluğu var hani derler ya herşey sırayla bizim sıra bir türlü gelmek bilmiyor öndemiyiz arkadamıyız altındamıyız yokmu bir bilen?
    biz öndeyiz lakin arkada olanlar bir türlü çıkmıyor öne çıksalar öne. biz satıp hisseleri arkadan takip edicez ,ömür yeterse...

7. 2 onur 2 sence dolar nerde dur der varmı tahminin

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    2 onur 2 sence dolar nerde dur der varmı tahminin
    Nerde durur deyince 94 krizi geldi aklıma 10 ayda 900 liradan 3 bin liraya çıkmıştı istersen 6 sıfırı ilave edebilirsin 94 ile 2021 yılları arasında ekonomik durumu düşünürsek hazinede ozaman 5 milyar dolar yoktu Türkiye dış borcunu ödüyemiyecek duruma düştü devalüasyon kaçınılmaz sondu liberal ekonomiye geçiş dolar kurunun serbest bırakılması ekonomiyi çökertti bütün dünyada enflasyon artarken amerika dolar basmaya devam ediyor bu oyun spekülasyonla maniplasyonla körükleniyor bence bu durumun Türkiyede bir karşılığı yok dış borçta bir sorun yok hazinenin krizlere karşı dayanacak gücü var geriye eski günlere bakarsak şirketler finansal varlıklarında dolar tutuyorsa blançolarda faliyet dışı gelirlerinden tl bazında yüksek karlar yazacaktır sorunun cevabını yıllık bazda enflasyonu yüzde 30 düşünsek bankalar verdikleri kredinin iki katını kazandı şu an dolar saman alevi gibi alan yoksa satana beklemek düşer alıcı bu fiyatlardan almaz dip yapmadan yatayı görmeden girmez 14 olurmu zor şu anki fiyatları bile piyasa koşullarına uymuyor avantajları İthalatı düşürür ihracatı yükseltir ihracat yapan şirketlerin karını arttırır turizmde patlama yaşanır artılarıda var dünya pazarlarında rekabet etme avantajı yükselir.

Sayfa 794/1063 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •