Sayfa 795/999 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Varyemez Amca Yazıyı Oku
    Yurtdışında stopaj olarak %10 kesiliyor, faiz oranı ise %3.5.
    Bu durumda %3.75-4 oranından %20 stopaj ile Türkiye riskini taşımak çok anlamsız oluyor benim açımdan
    %10'luk oranın nihai vergi olup olmadığı önemli. Zira para Türkiye'ye getirilirken eğer yurt dışındaki oran nihai vergi değilse ciddi vergi yükü oluşabilir.

Benim eskiden ikamet ettiğim bir Avrupa ülkesinde mevduat stopajı %32 idi. Ama nihai vergi olarak geçiyordu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    abicim miktar nedir?eski musterimisiniz?
    Yeni müşteri
    3000 usd boşta
    100K için....

3. Otomobil ötvsi de 30 Haziran’da kadar uzatılmış, uzatılmayacaktı diyenler? Yine 15 azdır, 30 olursa ötv indirimi düşünülür

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    %10'luk oranın nihai vergi olup olmadığı önemli. Zira para Türkiye'ye getirilirken eğer yurt dışındaki oran nihai vergi değilse ciddi vergi yükü oluşabilir.

Benim eskiden ikamet ettiğim bir Avrupa ülkesinde mevduat stopajı %32 idi. Ama nihai vergi olarak geçiyordu.
    Stopaj oranı yani bankanın faiz getirisinden direkt kesinti yaparak devlete aktardığı oran %10'dur.
    Nihai vergi oranı sizin yıllık gelirinize göre değişiyor, aldığınız maaş, bonus, faiz getirisi, kira getirisi vs. hepsi toplanıyor ve ona göre bir vergi dilimi belirleniyor. Ben Freelance çalıştığım için ve kirada oturduğum için sıkıntı yok %10 olarak kalacak

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

Nihai vergi oranlarını nereden öğrenebiliriz ?

6. Hane halkı dolar yatırımından vszgeçmeyecektir bu hamle ile.. Ancak DTH lar düşme yaşanacak yastık altı dolar yatırımını artıracak Bi hamle.. Ülkemizde böyle giderse yastık altı altın gibi dolarda altın gibi yastık altı yatırımına dönüşür.. Bankaların alış satış makaslarını açmasını bekliyorum ayrıca..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

7.  Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    Nihai vergi oranlarını nereden öğrenebiliriz ?
    Türkiye'de yurt içi mevduattan alınan stopaj vergisi her zaman nihai vergi olarak kabul ediliyor. Ancak yurt dışında elde edilen gelirler için bu durum farklı olabilir. Her ülke ve durum için ayrı ayrı incelemek gerekli olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Bu isin sonu celik kasa satislarinin artmasina yol acar sadece...

Sayfa 795/999 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •