Sayfa 796/1032 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Amerikayla gerilim artıyor bu hiç iyi değil dolar 5.4 üstüne attı. Yarın sıkıntı olabilir borsada

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...ektir-41012007

2.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Amerikayla gerilim artıyor bu hiç iyi değil dolar 5.4 üstüne attı. Yarın sıkıntı olabilir borsada

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...ektir-41012007

Tam toparlanacak derken hava bozuyor yine birde bilanço var daha

3. Yabancı aracı kurumlar bugün 20 milyon lot almış . 8'e katlayacaklar sanki.Temkinli takip etmek lazım.Yarında bu kadar alsınlar da görüyüm açıkcı i...leri.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. İş bankası 9 aylık bilançoyu açıkladı, karı 4.6 milyar (geçen yıl dokuz aylık kar 4.1). Artış enflasyonun altında ama bankaların performansının zayıflaması bekleniyordu zaten, fena değil.
    Ben bugün halkbank hisselerimin yüzde onunu satıp işc ye geçirdim.

Bugün ABD borsaları iyi, böyle kaparlarsa yarın bizde de bahar havası olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Yabancı aracı kurumlar bugün 20 milyon lot almış . 8'e katlayacaklar sanki.Temkinli takip etmek lazım.Yarında bu kadar alsınlar da görüyüm açıkcı i...leri.
    Halkbank değil tüm borsadan bahsediyorsunuz sanırım. Halkbankta o kadar alım yok. Deutsche + merrill 1.7 milyon lot almış.

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Halkbank değil tüm borsadan bahsediyorsunuz sanırım. Halkbankta o kadar alım yok. Deutsche + merrill 1.7 milyon lot almış.
    millet yorum yapmak icin kendini zorlayinca halisulatif pastalar gündeme geliyor olsa gerek...bu ky.ler oldukca borsa kapanmaz

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Twiter'da gördüm siz yazınca yanlış olduğunu anladım.Kasıt yok.Ancak olumlu beklentim devam ediyor.Ofac,Hakan Atilla,bilanço bu üçünden güzel bir haber bekliyorum yakında
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 796/1032 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •