Sayfa 797/1003 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Günlük faize koydum Vakıfbank Arı hesap %31 faiz oranlı , yapcak birşey yok kitlediler her yeri , borsamız balon ordada doğru düzgün oynayamıyorum artık...
    Boğaziçililer, Nebati gibi seçime kadar doların yataylığı konusunda RTE ile anlaşmışlar gibi...

Ancak arada bir 2-3 TL zıplama ile olursa TL de tuttuğunda zarar da olabilir.

Bu durumda yüzde 3-5 lik DDKKM prim dışında paranın enflasyondan yok olmaması için seçenek bırakmıyorlar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Kasa boşsa turizm gelirleri ve assetler cari açık, sonbahardaki ödemeler, 86 dolarlık petrol faturasını kaç ay idare edebilir?

3. Müzmin kumarbazların son hamlesi evdeki eşyaları satmak olurmuş.

Kibritçi kızın son kibritleri gibi sonrasında ne olacak?

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kasa boşsa turizm gelirleri ve assetler cari açık, sonbahardaki ödemeler, 86 dolarlık petrol faturasını kaç ay idare edebilir?
    https://www.cronista.com/MercadosOnl...a.html?id=ARSB

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Battık kasa borç taş kemirecez dolar yok mafiş konkordata moratoryum iflas borçlar dönmez kısa vade krediler millet aç aç sokaklarda yatıyor kabak lastikle geziyor tatile gidemiyor çocuklarını besleyemiyor.
    Hemen herşeyi satıp nakite geçmek lazım.Hatta oturduğun evi sat komple nakite geç
    Neeee ahahahahahaha..
    Ulen bugün ŞOK markette kulak misafiri oldum.İki kadın konuşuyorlar.Orada dairem var oğlum oturuyo burada kira var şurada yazlık var oradan kira alıyorum şuraya veriyorum benim evim de komple yenilendi şimdi kiracıyı çıkarıp oraya geçecem burayı kiraya verecem kızım yurtdışında oğlum thy de ..
    Millet aç aç hemen koş döner al yarın ekmek arası sonraki gün anca topkek alırsın.

6. Tüm TC sınırlarında dolaşan 5 araçtan birinin TRAFİK SİGORTASI YOK.

Millet kelle koltuk yaşıyor.

TC deki trafik kaza oranı dünyada ilk üçe giriyor. AB de birinciydi sanırım.

Bu sigortasız 6-7 milyon sürücülerin 4-5 milyonluk bir aracı kendi hatasından pert ettiğinde icradan hapse girip tüm ömrü boyunca köle olarak çalışmak zorunda değil mi?

7. https://twitter.com/i/status/1688978784823742466

Fransadan bakılınca, Ülkedeki her kesin elinde 80 milyarlık telefon ve altlarında lüx jeep ler varmış.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://twitter.com/i/status/1688978784823742466

Fransadan bakılınca, Ülkedeki her kesin elinde 80 milyarlık telefon ve altlarında lüx jeep ler varmış.

Daha öncede söylenmişti.
    Türkiye de refah seviyelerine göre
    1 İsviçre
    1 Bangladeş çıkar.

Büyük çoğunluğu Bangladeş vatandaşı gibi yaşıyor.
    belli bir kesimin zenginliğine hiç bir kriz değmiyor
    hatta bu krizlerden daha da zenginleşerek çıkıyorlar.

kim hangi açıdan bakıyorsa
    o kişinin dünya görüşünden ip uçlarını yakalıyoruz.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 797/1003 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •