çeşit çeşit açlık vardır bizimkisi zam açlığı
bu sene doyucaz gibi
https://youtu.be/N9_G7yqvP8U
LPG liler şuan acayip ballı çok ekonomik çokomelli oldurlar
Halen çevreme bakıyorum millet sidik yarışında ;yok şu okula yollıycam çocuğumu yok şöyle eğitim böyle kolej.hiç umrumda değil hiçbirisi.en iyi okullara da yollatırım ama en kısa yoldan üni diploması almasını sağlayacağım.tek hedefim var o da 18 e bastığı gün ana dili gibi ingilizce almanca ve basic çince bilsin.gitsin kurtulsun.okul eğitiminde hiç sıkmıyorum ama 6 yaşından itibaren ingilizce kursuna verdim 3 kişilik sınıfta..
Fatih altaylı yazıp çiziyorda kendi yazdıklarına kendisi inanıyor mu acaba.bu ülke islami yönetim şeklini yıllar önce seçti.herşeye biat eden kendi seçmen kitlelerini de kurdular.onun için iş işten geçti.
Erdoğan: Bu ülkelerin Türkiye'den belirli 'asset'leri alma durumları olacak, 'BOTAŞ'ı satıyorlar' gibi bir şey yok, neyin satılacağını neyin satılmayacağını çok iyi biliriz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: (Tahıl koridoru) Dostum Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum, seyahatten döner dönmez Putin ile görüşmelerimi yapacağım
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri