Sayfa 797/1005 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben dün s1 e geçtim aşağıdan bugün kardayım
    O kısmı kast etmedim. Bozkurt ile siz işinizi bilirsiniz. bereketli olsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. günaydın herkese bol kazançlar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. ortalamalar biraz aşağıda kaldı, biraz düzeltme ve geri çekilme daha sağlıklı olur gibi ama namussuz götürdü mü de soluksuz götürüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sene sonuna xu030 15500 at fava bekle
    Ben imamaoglu gapinin asagida 8500lere degmeden kapanmayacagini dusunuyorum. 9800 10200arasinda mal yedirmece olur. Bana göre o dediginin olmasi icin asagi saglam bir dalis yapmasi gerekiyor. Buradan direk gidemez. Yerliyle borsanin solugu buraya veya biraz ustune kadar. Tahvile giris yapmayan yabanci direk borsaya girmemeli. Bakalim zaman ne gosterecek

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    O kısmı kast etmedim. Bozkurt ile siz işinizi bilirsiniz. bereketli olsun.
    Bozkurt reisim hünkârım da kesin olan bişi var anası keseyi sırtına dikmiş. Velev ki o keseye biri elleşti. Kan kusturur dünyayı dar eder. Onun için Bozkurt reisim hünkârımin parasının kolay kolay kimse yiyemez petoş hariç. Bozkurt reisim hünkârım petoşu güzellik kraliçesi hatun olarak görüyor gözü ondan bişi görmüyor. Onun gay olduğunu anlarsa petoşu Aliağa da yakar bu.

10.41..bugünlük bu kadar..
    sonrasında parayı kaptırma zamanı..
    akşama kadar göz yorgunluğu

day-trader olarak harçlık çıktı..

7. #PETKM, %93,47 oranında hissesine sahip olduğu Petlim Limancılık'taki tüm paylarını SOCAR Aliağa Liman İşletmeciliği A.Ş.'ye devrettiğini duyurdu.

�� Satış, 30 Haziran 2025 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla gerçekleşti.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Zamcıklar tam gaz devam

Sayfa 797/1005 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •