milli irade=cahil irade
,saygı yoktur hukuk vardır.
muhursuz oy puslasıyla secımı alamazsın.
ayrıca yonetenlerın dıplaması ya vardır ya yoktur.dıplamo 4 yıllık yoksa ne olur ona bakın kanun yazıyor.
anayasayı 3/2 cogunlukla degıstirebilirsin.onuda kurucu meclısı kurman gerekır.anayasa prof.soyluyor.baskanlık sıstemıne %51 le gecemezsın.barajı %sıfır yapman gerekır.%51 yetersız.
Nakit lazım olur diye para piyasası fonunda tuttuğum 200 bine yakın para var, takip etmiyordum, şimdi baktım son bir yılda %18 getirmiş. Tüik enflasyonu %55, bir yılda cebimden eriyip giden para 74 bin. Kaç aylık maaşım, ağaçtan toplamıyorum.
Yarından tezi yok %90'ını bozacağım, acil lazım olabilecek 20 bin gibi bir şey bırakırım, kalanı borsa/viop portföyüme, orada yıllık kazancım enflasyonun üstünde, en azından bir şansım olur.
diplomada imza ve muhur vardır.peki bunlarda ne imza ne muhur ne onay ne arkadaş.
benim ünv.diplomamda bir cok muhur ve ımza var.istiyene gösterebilirim.
atılan her karar gecersızdır Turkıyede.
Keşke viopta yağ, benzin, doğalgaz vb. kontratlar da işlem görse de ordan pozisyon alıp kendimizi korumaya alabilsek.
Yılbaşında bunların hepsine zam yağacağı belliydi, bir tek elektrik kontratı var viopta, aralıkta ondan alayım dedim alamadım hacim/işlem yok.
Yer İmleri