Sayfa 8/232 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 1850 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Dolara Yatırım Yanlış

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Zor günler geçiren bir darbe atlatmış ülkeye dolar artışı ile ceza vermek isteyen uluslararası güçlere ve bir kısım spekülatörlere boyun eğmemek için direnmek zorundayız.Üç beş kuruş kar yapmak için dolara yatırım yapmak bir ülke vatandaşının vicdanını sızlatması lazım.Bu nedenle dolara yatırım yapmak doğru değil.Belki üç beş kuruş karı olur ama ülke adına bu üç beş kuruş karın uykularımızı kaçırması lazım.Cebimizdeki doların vicdanımızı yakması lazım

Edit:Etik kelimesi nedeniyle diğer topic site yönetimi tarafından kapandığından söz konusu kelime çıkarılarak bu konu açılmıştır.
    konu dağılmış lütfen siyasi önyargılarınızdan uzak bakın
    ülke için

"askeriyede başörtüsü serbest" başlıklıklı konum yönetim tarafından hiç bir gerekçe gösterilmeksizin konu kilitlenmeden ve hiç bir uyarı yapılmadan direkt silinmiştir.Konu başlığı ve içeriği bir özgürlüğün haberini yansıtmak dışında herhangi küfür hakaret içermemekteydi buna rağmen silinmiştir.Farklı görüşlere yer veme konusunda tereddütlere neden olan bu yanlışa dikkat çekmek için
    belli bir süre yazılarıma ara veriyorum
    selamlar

dinlen biraz yoruldun becanbauer girsin oyuna
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mevkiler farklı.

netzer olabilir mi ? owerath ..... müller beleşte .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Dolara yatırım yapmamam için atmasyon milleyetçilik yapmak yerine benim paramla yapılan köprü, tünel geçişlerinde dolar bazlı DELİ DUMRUL ücreti belirliyen SEÇİLMİŞLERE bu soruyu aynı milliyetçilik duygularıyla sorup alınan cevabıda burada paylaşırsanız bizden saygı ve hürmet aksi durumda sadece naş vede naş ...

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    mevkiler farklı.

netzer olabilir mi ? owerath ..... müller beleşte .
    müllerde fena değil
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    "askeriyede başörtüsü serbest" başlıklıklı konum yönetim tarafından hiç bir gerekçe gösterilmeksizin konu kilitlenmeden ve hiç bir uyarı yapılmadan direkt silinmiştir.Konu başlığı ve içeriği bir özgürlüğün haberini yansıtmak dışında herhangi küfür hakaret içermemekteydi buna rağmen silinmiştir.Farklı görüşlere yer veme konusunda tereddütlere neden olan bu yanlışa dikkat çekmek için
    belli bir süre yazılarıma ara veriyorum
    selamlar
    http://www.demokrathaber.org/m/cizgi...da-h26692.html
    https://m.youtube.com/watch?v=3_Jwt4DEnr8
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    nasıl güzel oyandımı yerime becanbauer
    benim yerimi kimse tutamaz özellikle rövaşatalarım meşhurdur

Sayfa 8/232 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz