Sayfa 8/372 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 57 - 64 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by as1 Yazıyı Oku
    3. seçeneğin riski yok ancak fiyat belirleyenlerin niyeti önemli bunlar kimler????? sen ben olmayacaz garanti alalım deriz yada düşük fiyat verip gelirse alırız gelmezse almayız mı diyecez yoksa 3. maddeye kürek mahkumu mu olacaz...
    Haklisin ancak bizim girecegimiz fiyatlarin butune baktigimiz zaman cok bi etkisi olacagini dusunmuyorum. Mesela biz %5 lik dilim olarak hepimiz 6.25 girsek, kurumlar 7 girse, onlarin dedigi olacak ve biz hic hisse alamayacagiz. Maksimum fayda saglamak icin belirlenen fiyata uymak mantikli geldi benim icin. Zaten girdigim fiyatin bi etkisi olmayacak. Ensesi kalinlar yine istedigi gibi at kosturacak. Onlar kazanirken biz de kazanirsak ne mutlu.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by Buko90 Yazıyı Oku
    Haklisin ancak bizim girecegimiz fiyatlarin butune baktigimiz zaman cok bi etkisi olacagini dusunmuyorum. Mesela biz %5 lik dilim olarak hepimiz 6.25 girsek, kurumlar 7 girse, onlarin dedigi olacak ve biz hic hisse alamayacagiz. Maksimum fayda saglamak icin belirlenen fiyata uymak mantikli geldi benim icin. Zaten girdigim fiyatin bi etkisi olmayacak. Ensesi kalinlar yine istedigi gibi at kosturacak. Onlar kazanirken biz de kazanirsak ne mutlu.
    Buko kardeşim zaten 2. maddeye yada 3. maddeye mahkumuz... dediğin gibi bizim ağırlığımız yok...
    Bu arada kötüleme moduna girmemiz gerekir...
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by as1 Yazıyı Oku
    kerrake arkadaşımız bu şekilde bir paylaşım yapmış kaynak nerden bilmiyorum ancak güvenilir ise demek ki burada yazıldığı gibi olacak açık yazıyor...
    İzahname'den aynen alıntıdır. İzahname, 330 sayfalık bir metin. Orada her şey yazıyor. Buko90'ın belirttiği gibi nihai halka arz rakamının altındaki talepler dikkate alınmaz. Edebiyat öğretmeni olduğumu halde itiraf edeyim ki arz fiyatının üstündeki taleplerin nasıl değerlendirileceğini anlayamadım. "Yatırımcıların ilettiği bu fiyatlardan nihai arz fiyatına eşit veya nihai arz fiyatından yüksek en yakın fiyat “Talep Fiyatı†olarak anılacaktır." ifadesi beynimi yaktı resmen.

MPARK hissesi de aynı günlerde talep toplayacakmış..Allah'ın başka günü mü kalmadı da aynı günü buldular.15 gün ara olsa birinden çıkıp birine gireriz icabında...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    MPARK hissesi de aynı günlerde talep toplayacakmış..Allah'ın başka günü mü kalmadı da aynı günü buldular.15 gün ara olsa birinden çıkıp birine gireriz icabında...
    Hangisi ZAR mı atsak
    İkiye bölüp riski azalsak mı acep?
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by as1 Yazıyı Oku
    Hangisi ZAR mı atsak
    İkiye bölüp riski azalsak mı acep?
    şimdi onu inceliyordum,iskontuymuş..ama net karı ne kadar onu göremedim....iskonto oranı iyi...galiba ben zar atmayacağım..ikisine de yazılacam...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Konsorsiyumda enerjisa da işbankası var ancak Mpark da işbankası yok ilginç...

Sayfa 8/372 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •