Sayfa 8/53 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 57 - 64 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

Narin abi adam ust duzey zekaya sahip
    Tek fazlası
    Cok dobra olması
    Demese sagda solda dinsizim felan deye
    Deyil Bas danışman
    Galaktik başkan bilem Olurda
    Taa en Bastan demiyecagdın oni daa

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Kumaş almaya gittim,

1 metre kumaş ver dedim ...

Yok abi , inchle satıyoruz mu diyecek
    Tek sorun bu olsa bitcoinle hemen cozulurdu. Yerel paralarla ticarette sorunu cozmez. Barter ticaretide. Fakat bunlarin hepsi kullanilacaktir. Neticede insanlar hangi tarafa yonelirse (tabii ki yonlendirileceklerdir) o yontem kullanilacak. Bitcoin altin gibi, arzi arttirilamiyor. Azaldikca cikarilmasi zorlasiyor. Sorun, internet baglantisi kesilirse ne olacak? Altinda ise guvenlik sorunu var. Suan butun dunya buna kafa yoruyor.

Bu sorunlar cozulur. 4000 sene once, para yok, dolar yok. Ama mal mukabili faiz var. Bunun kaniti, 4000 sene once Babil sehrinin meydaninda duran yesil bir tas, suan Luvr muzesinde duruyor. Bugday, bakir, kalay, altin gibi emtiyalara uygulanan faiz hadleri yaziyor, tasin uzerinde. O donemde en fazla faiz bugdaya imis % 30, altinin faizi ise % 20.

Burada sorun, bugun ulusal devletlerin guclerinin esit olmamasidir. Bu sebeple ulusal cikarlar one cikiyor. Suriye meselesi boyle bir meseledir. 2008'den itibaren yeni bir dunya duzeni kuruluyor. 2021'de ise dunyanin hegemonu degisecek. Artik hegemon Abd olmayacak.
    Petrol kaynaklarinin kontrolu, enerji gecis yollarinin guvenligi, yeni yollarin acilmasi vs... butun bunlar catismalara, savaslara sebep oluyor. Fransa, Almanya, Ingiltere, Abd, Japonya, Rusya,Cin, Israil, Iran, Turkiye bu ulkelerin siyasi gucleri de askeri gucleri de esit degil.
    Ortak cikarlari olanlar ittifaklar kuruyorlar. Ayni ittifakin icinde olanlar arasinda bile cikar caismasi yasaniyor. Sorun, kim daha fazlasini kontrol edecek sorunudur.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    abi, hayırlı olsun
    yakmışın milletin beyinciğini...

reytingler tavan
    reha muhtar gibi adamsın

bu topikten sonra
    bence baş danışmanlık garanti

gülmekten yerlere yattığından
    hiç süphem yok
    sağlıcakla güzel dostum
    O kadar kolaysa biz de diyelim, 1 tl 1 milyon dolar olacak kimin kızından neyimiz eksik.
    Bir defa onun ilk mucidi nam'ı diğer cöleli. 1 tl 1 dolar diyerekten ve beyinciği değil beyni komple yakar muhteşem teorileriyle, kolay değil öyle yani.
    Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
    “invest only if you would be comfortable owning a stock, even if you had no way of knowing its daily share price.” ― Benjamin Graham

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Narin abi adam ust duzey zekaya sahip
    Tek fazlası
    Cok dobra olması
    Demese sagda solda dinsizim felan deye
    Deyil Bas danışman
    Galaktik başkan bilem Olurda
    Taa en Bastan demiyecagdın oni daa
    ))))))))))))))) Gec bakalim dalgani...Degilde abi Narin'im cenaze namazini ilam etti. Ne yapacagimi sasirdim.
    @erefefik

Narin hocamın tarihte bugun viop topiğindeki saglıklı yasam recetesini unut ya
    O uygulanmıyo
    Teori o

Tek sunu yapacan yapabiliyosan
    Zayıflıyana dek gunde Bi ogun yemek
    Bi sene filan

O da oglen yemeği öğünü . Tek.
    O kadan

6. Ulusalcı martavalları ile ülkesini yıkmış kim varsa ajan size göre o halde, mesela Chavez ve Maduro da öyle sanırım.
    Kardes ben Ataturk'u kimseyle karsilastirmadim. Sen karsilastirdin. Don bak yazdigin yazilara, o isimlerin hepsini sen yazdin.

Ataturk ulusalcidir.

Ulusalcilik bir semsiyedir. Vatanseverlik bunun sadece 10'de biridir. Laiklik, Cumhuriyetcilik,Milliyetcilik, Devletcilik, Devrimcilik, Halkcilik,Din, ortak tarih, dil hepsi bunun icinde.

Kureselcilik de baska bir semsiye. Kureselci yukaridakilerin icini bosaltir.

Ataturk ulusalci degilse ne o zaman Kureselci mi?

Bakin siz bir baslik acin ve bir de anket koyun. Yukaridaki soruyu sorun...Sonuc % 90'in uzerinde ulusalci cikar.
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Narin hocamın tarihte bugun viop topiğindeki saglıklı yasam recetesini unut ya
    O uygulanmıyo
    Teori o

Tek sunu yapacan yapabiliyosan
    Zayıflıyana dek gunde Bi ogun yemek
    Bi sene filan

O da oglen yemeği öğünü . Tek.
    O kadan
    Tamamdir hocam...Ben soz dinlerim...Bana cok mantikli geldi...
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Tamamdir hocam...Ben soz dinlerim...Bana cok mantikli geldi...
    Ben oyle yapıyom abi valla insallah sende faydasını gorun

Sayfa 8/53 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •