https://m.youtube.com/watch?v=QDwvMkYzoT4
KRAL ÇIPLAK..!!!!
Yakında IMF kapısında para dilenecekler..!!
https://m.youtube.com/watch?v=QDwvMkYzoT4
KRAL ÇIPLAK..!!!!
Yakında IMF kapısında para dilenecekler..!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Anlamazlar efendim sonra bir şey deyince vay bunun fişmanca inanışıla ne ilgisi var derler demesine ama ne hikmetse bu tür sömürü düzeninin hep aynı fişmanca inanç sistemini takip eden ülkelerde olmasının sadece tesadüfden ibaret mi olduğunu söylemeye dilleri varmaz.
Uzatmayalım madem tünelin ucundaki ışığı ve gelen treni görüyoruz o halde burgulu darbeli sistem ne dersek diyelim dolarese devam, düşe kalka büyüyecek bu çocuk yeterki akılsızlık edip üç kuruş faize tamah ederek çocuğu din simsarlarına kurban etmeyelim. Crash hızla yaklaşıyorsa kimleri yerle yeksan edecek kimler bundan az hasarla kurtulacak o da kişinin kendi kararına kalıyor, yeterki her işi zamanında yapalım sonradan pişman olmayalım. Aklıma nereden geldi bilmiyorum ama bana söylenen Yunanistanda bankada ne kadar paranız olursa olsun hala hafta 600 euro çekme hakkınız varmış. Neyseki adamların kullandıkları para Euro allah korunsun ya hala Drahmi olsaydı ve Euro yada Dolar tasarruf edenlerin bankalardaki paracıkları ne olurdu insan düşünmeden edemiyor. Ama neyse canım biz taş gibi TL kullanıyoruz bize ne Doların Euronun çıkmasından dimi onu bu paraları kullanan ülkeler düşünsün.
Hepsi hepsi 170 milyon dolar mı?
Adam evdekileri sabahtan akşama kadar yerleştirdi, sonuçta 30 milyon avro daha kaldı bıbıcım...
Bu evdeki nakit para...
Çil çil.
Devletin güvenlik güçlerinden binlercesi de kapısının önünde bu paraları koruyor. Bedavaya...
Kaç günlük tahsilatsa artık.
Bence bu ülkenin en zengin adamıdır...
Hiç tartışmasız.
Ama burada dolar aleyhtarlığı yapanlara göre, isterseniz sorun bakın, "yakışır aslanıma" diyeceklerdir.
İşin garibi, o ailenin en cahilinden en yetişmişine kadar bu ülkede yaşayan insanların bilmediği bir hikayesi yok.
35 sene önce ailecek yer sofrasında yediklerini herkes biliyor.
Biliyor da ne oluyor?
Boşverin bu videoları...
başlık indikatör gibi oldu. yükselişte trollcüklerimiz buharlaşmış. düşüşe geçerse peydahlanırlar yine.
sevmiyorum böyle sert yükselişleri
yavaş yavaş
sindire sindire olsun
Yer İmleri