Sayfa 80/537 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 4345 madde; 633 - 640 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by DUFRESNE Yazıyı Oku
    Bu haftada karar yok . Nurol onaylanmış ve yine fiyat şartıyla. Bugün kapanış 4,770 ama 02-29.12.2021 döneminde gerçekleştirilen pay satışlarının ağırlıklı ortalama fiyatı
    olan 6,76 TL den alabilirisn demiş. Eplas onay alırsa satışlara bakacaklardır. Kağıdı 17 lere basmak çete işi. Bunların bir sonucu olacak elbette. Sabırla beklemeye devam.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin (Şirket) 400.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 310.200.000 TL
    olan çıkarılmış sermayesinin mevcut hissedarların rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak Borsa İstanbul A.Ş.’nin (Borsa) “Toptan
    Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürâ€ü (TSP Prosedürü) çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatı esas alınmak suretiyle
    170.000.000 TL satış bedeli karşılığı hesaplanacak nominal tutarda artırılması ve sermaye artırımı sonucunda ihraç edilecek B
    grubu payların tamamının halka arz edilmeksizin, tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.’ye (Nurol Holding) satılmasına ilişkin
    ihraç belgesinin onaylanması talebinin,
    a) Tahsisli sermaye artırımına konu payların satış fiyatının, TSP Prosedürü çerçevesinde belirlenecek baz fiyattan aşağı
    olmamak kaydıyla, grup şirketleri tarafından 02-29.12.2021 döneminde gerçekleştirilen pay satışlarının ağırlıklı ortalama fiyatı
    olan 6,76 TL olarak belirlenmesi,
    b) Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payları tahsisli olarak satın alacak olan Nurol Holding’in söz konusu payları
    elde etme tarihinden itibaren 6 ay süreyle Borsa’da satmayacağına ve ikinci altı aylık sürede ise belirlenen satış fiyatından daha
    aşağı bir fiyattan Borsa’da satmayacağına ilişkin taahhütname vermesi
    Merhaba,

Bu karardan sonra, artık çabalarının beyhude olduğunu görecekler.

Keyifleri bilir. Bu fiyatlardan toplamak bir yana, hatırı sayılır bir miktarda hisse kaybettikleri kanaatindeyim. Dün ufak bir alım da ben yaptım.

Şeytanlıkları ve bütün çabası sadece zaman kaybına sebep oluyor. Kendi için de bizim için de...

Şeffaf ol artık, tuhaf insan. Eline ayağına dolaşıyor. Beceremiyorsun, elinde kucağında patlıyor.

Sana insansın diye yol gösterdik, hiç birine uymadın.

Satın alamayacağın tek şey zaman...

Paran var, tamam. Hayatlarınızda bir şey eksik değil. Ama, görmeyi istediğin şeyi görmeye senin de çocuklarının da zamanı kalmamış olabilir...

Yaaa...

Umarım öyledir.

İyi bir gece, hayırlı ve bereketli bir cuma diliyorum.

Saygılarımla,

* Yukarıda Ulu Önder Atatürk'ten yaptığım alıntı, büyükelçileri yurtdışına uğurlarken yaptığı konuşmadan bir kesittir.

2. Aynen öyle sevgli arkadaşım. Bu adam açgözlülük, ahlaksızlık ve aymazlığin zirvesinde bir narsist. Tahsisli satış fiyatlarının altında olursa son nefesimi verene kadar peşini bırakmam KZ ve kızının. Davanın biri biter diğerini açarım. Gerekirse örgütlü şekilde yaparım, aynı dilekçe ile onlarca kişi dava açar. Benim paramın %25 i bu hissede idi ama ben de senin gibi alıma devam ettim. Şu saaten sonra işin rengi başka. Herkes hak ettiğini / iyi ya da kötü) alacaktır.

Ata'nın öğütleri her zaman kıymetli ama böyle günlerde daha da kıymetli. Her millet bizim kadar şanslı değil. Değil Türkiye'ye, dünyaya çok nadir gelen bir deha bize nasip oldu.

Bu savaşın uzun süreceğini düşünmüyorum ama KZ'nin Putinden daha mutlu ve heycanlı olduğu kesin. Savaştan medet umam, özgürülük ve hak düşmanı herkese lanet olsun.

saygılar, selamlar.

3. 3. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin (Şirket) 400.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 310.200.000 TL
    olan çıkarılmış sermayesinin mevcut hissedarların rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak Borsa İstanbul A.Ş.’nin (Borsa) “Toptan
    Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürâ€ü (TSP Prosedürü) çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatı esas alınmak suretiyle
    170.000.000 TL satış bedeli karşılığı hesaplanacak nominal tutarda artırılması ve sermaye artırımı sonucunda ihraç edilecek B
    grubu payların tamamının halka arz edilmeksizin, tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.’ye (Nurol Holding) satılmasına ilişkin
    ihraç belgesinin onaylanması talebinin,
    a) Tahsisli sermaye artırımına konu payların satış fiyatının, TSP Prosedürü çerçevesinde belirlenecek baz fiyattan aşağı
    olmamak kaydıyla, grup şirketleri tarafından 02-29.12.2021 döneminde gerçekleştirilen pay satışlarının ağırlıklı ortalama fiyatı
    olan 6,76 TL olarak belirlenmesi,
    b) Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payları tahsisli olarak satın alacak olan Nurol Holding’in söz konusu payları
    elde etme tarihinden itibaren 6 ay süreyle Borsa’da satmayacağına ve ikinci altı aylık sürede ise belirlenen satış fiyatından daha
    aşağı bir fiyattan Borsa’da satmayacağına ilişkin taahhütname vermesi
    şartlarıyla olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

evet dediğiniz gibi sn dufresne...
    mzhol un ve kardeşinin satış ortalamalarını baz fiyat olarak almak durumundalar bu karar emsal olur...

27 tl gibi bir rakam cıkar buradan.....26 küsür fiyattan mzhol satmıştı 28 küsürden de patronun kardeşi...
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

4. Sayın Ercanbay yazdıklarınızda haklısınız bu adam doymaz
    Şunu unutma zalım KZ yatırımcının üç kuruşuna göz diktin ve aldın İnşallah boğazında düğümlenir

5. Eplas 26.000.00 ZARAR vergi dairesine sunulan
    Son düzenleme : ss.kose; 25-02-2022 saat: 16:54.

6. Yalanın batsın

7. Satışlar tahmin ettiğim gibi geldi
    476 milyon

GEÇEN YIL
    279 MİLYONDU

8. Mazhar vergi dairesi geldi
    eplasta gelir

Sayfa 80/537 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız