Sayfa 80/1000 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Viop XLIII

1. >>>>>>>>>>>
    https://www.tarimkredi.org.tr/gundem...dirim-mujdesi/

Kampanya kapsamında 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibariyle indirimli fiyat uygulanmasına geçilecek.

İndirim uygulanacak ürünler

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar olacak:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Global çete, RESESYON,ENFLASYON diye diye en dipten ralli yaptırdı...

Bizdekiler de enflasyon muhasebesi bankaları olumsuz etkiler diye diye ralli oldu...Çok uzun zamandır borsadayım...Bu uzmanlardan hayır görmedim.

Hele 2009 krizini hiç unutmam..NTV de yuvarlak masa etrafında 5-6 ekonomist,port. yön. oturmuştu..dedikleri şuydu:'' BU SEFER FARKLI...''

YANİ BURADAN ASLA HİSSE ALMAYIN..bıst100; 20.900 den 57.000 gitti..
    Borsada mantıklı düşünen kaybeder..işte olay bu...Basın,haberler bence bu çetenin atraksiyon koludur.Bu kanallarla mal aldırmaz ve korku verir...sonuç ortada.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    >>>>>>>>>>>
    https://www.tarimkredi.org.tr/gundem...dirim-mujdesi/

Kampanya kapsamında 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibariyle indirimli fiyat uygulanmasına geçilecek.

İndirim uygulanacak ürünler

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar olacak:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek beziâ€
    bunu yapsalar iyi olur......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben büüüle boş boş izlerken ipliss dürtüyor, sizde de poz. yokken dürtü oluyor mu
    usta hisse var amma para yok 2000TL gelince hisse alacam

5. Enflasyonda en çok etkisi olan ürünleri seçmişler, domates konmamış.

A101 banka haberi ve Kooperatif indirimi BIM için olumsuz. Sözleşme değşikliği yapmışlardı ama ses getiren bir gelişme olmadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VİOB yapmayın...hele short asla...memetabi doğru söylüyor.

Gece uyku tutmaz.Millet başka alemlerdeyken siz futurelere bakarsınız ve az olan heyecan da gider.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

AK - bank 10 bandı günlük te kırılırsa bir üst kanal bandı 10.50-60 bandına yolculuk başlar.
    dün grafladığımız Ak da 10.50-60 bandını vermiştik 10.39 görüldü o bölgeden satış geldi.
    özl den soruluyor satalımmı alalım mı diye arkadaşlar karar verme sizin işiniz olsun.
    bana göre değil kendi stratejinize göre hareket edin bulut 10.15 maliyetli oyunun içinde ona göre varım nokta
    sizde kendinize göre belirleyin artı ve eksi leri.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Her şey MIŞ GİBİ YAPILIR....

Koca ülkede kaç kğ. satabilirsin ki?

Zaten amcalar ,sabah namazına müteakip sıraya girerler...

Sayfa 80/1000 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •