Sayfa 800/999 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İşyat TI1 gecelik %21.64
    Pay Repo %21.50

Tı1 düne göre %2 artmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada düne kadar yüksek getirisi var diye Okt ye geçenler olmuştu bugün baktım neredeyse ppf lerle aynı oranda getirmiş. Birde bu TI1 neye göre artıp iniyor anlamış değilim. İstikrar yok bazen piyasaya göre iyi getiri veriyor bazen altında kalıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Burada düne kadar yüksek getirisi var diye Okt ye geçenler olmuştu bugün baktım neredeyse ppf lerle aynı oranda getirmiş. Birde bu TI1 neye göre artıp iniyor anlamış değilim. İstikrar yok bazen piyasaya göre iyi getiri veriyor bazen altında kalıyor.
    Okt nedir ben konunun gerisinde kaldım hiç farketmedim .Mt de hiç bahsetmedi .
    Aslında istikrarlı gidiyordu ppf ler taki şu mevduata yüzde 50 kuralı çıkana kadar .

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Dün geceki FED kararlarından sonra ALTIN günleri başlar artık...Yatırımın yönü ALTINA kayacak...Bence...Gözde olacak...1317 ye gelmiş bile bugün...
    Gram 230 lirada takıldı geçemiyor .Ama geçerse yukarda önü çok açık .280-300 leri bu sene görebiliriz ..

4.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Hükümet kendi tek haneli enflasyon beklentisine göre TL için yüksek reel faiz ödediği iddiasında.
    Ayinesi iştir hükümetin iddiasına bakılmaz. Reel faiz vermemek üzerine derin bir stratejileri var.

Bunun kendilerine aslında ne derece zarar verdiğinin ise farkında olmayacak kadar ideolojik yaklaşıyorlar konuya.

Türkiye'de TL'de reel faiz verilmiyor, ama döviz mevduatlarında (orta ve uzun vadede beklemek şartıyla) reel faiz *veriliyor*.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bakanin konusmasina bakin dikkatle.doviz mevduatcisina gicik olmuş birini gorursunuz.daha sonra ne hamle yaparlar bilinmez.[emoji848]
    Kesinlikle katılıyorum, aynı kişi hane halkının getirisine zaten topyekün gıcık durumda.
    TL'de de eksi reel faiz getirisi sunulmasını istiyor zat-ı muhterem

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Okt nedir ben konunun gerisinde kaldım hiç farketmedim .Mt de hiç bahsetmedi .
    Aslında istikrarlı gidiyordu ppf ler taki şu mevduata yüzde 50 kuralı çıkana kadar .

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=OKT

mesela düne kadar ortalama 0,08 günlük getiri ile geliyordu bugün düşmüş ilginç.

7. Bir sabah daha birikim yapanın tabiri yerindeyse cezalandırıldığı ve tüketim yapanın ödüllendirildiğine şahit olduk...
    2013 ten beri birikim yapana baskı uygulandıkça kötüleşen ekonomimiz oldu..
    Hala ders alınmamış belli ki...

Stopaj kararı bence çok yanlış...
    Son düzenleme : vivatrader; 21-03-2019 saat: 13:27.

8. Devletin hangi mevduat türünü teşvik ettiği aşağıda açıkça görülüyor.

Devletin teşvik etmediği hiç bir araç ötekine baskın çıkamaz.

Merkez bankası istatistiklerine göre 8 mart 2019 tarihi itibariyle

TL mevduatı: 1.008.122.925.000 tl
    yabancı para cinsinden mevduat 1.105.570.153.000 tl
    yabancı para cinsinden mevduatın toplama oranı %52.3
    rakamlar tl bazlı olduğundan döviz kurlarında artış olduğu taktirde yukarıdaki oran da büyüyecektir.

https://eksisozluk.com/entry/87980626
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 800/999 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •