peki o zaman bana saygı duy Dudu senin hisselere el koyuyurum.milli irade öyle söylüyor.ne güzel hayat.hukukmu gugukmu.
peki o zaman bana saygı duy Dudu senin hisselere el koyuyurum.milli irade öyle söylüyor.ne güzel hayat.hukukmu gugukmu.
Petrol işini ExxonMobil ile BP'ye ihale ettim. Oradan gelen demeddüler elektrik ve benzin faturalarını ödesinler. Portföy oluştururken izlediğim taktik bu.
1- Demeddü verecek
2- Ürettiği mal veya servisin benim hayatımda bir karşılığı olacak. Fiyatlar delirip o ürünün fiyatı anormal arttığında bundan az etkileneyim böylelikle.
Portföyü kendi şirketim gibi düşünüyorum.
ytd
Hocam zaten bende bunu anlatmaya çalışıyorum adamlara. Hatta daha ilginç birşey söyleyeyim bugün bu mesajı buraya yazdıktan sonra saat 13.30 da Migros müşteri hizmetlerinden 1 bayan aradı. Hakem heyeti savunması ellerine ulaşmış, aynı ürünü aynı fiyata tekrar teslim etmeyi taahhüt ettiler bende önce ürünü görelim sürekli birşeyler vaat ediyorsunuz dedim telefonu kapattım. Yarın gün içinde ürünü teslim etmeyi vaadettiler hayırlısı bakalım. Birde devlet ceza kesse daha iyi olacak ama o kadarı bizi aşar. Sözün özü hakkınızı arayın, geç olur ama sonunda hakkınızı alırsınız.
duymuyorum.hukuk yoksa hiç bir sey yok.başkaldırıyorum.varmı diyeyeceğin.
ayrıca din kişiseldir.kişiye özeldir.dayatılamaz.dincilik hastalıktır.ruh hastalığı.tedavisi gerekır.gözümüzün önunde rusvet tapeleri var.hiç bir şekilde kabul etmıyorum.
Yer İmleri