Sayfa 800/1019 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

peki o zaman bana saygı duy Dudu senin hisselere el koyuyurum.milli irade öyle söylüyor.ne güzel hayat.hukukmu gugukmu.

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Keşke viopta yağ, benzin, doğalgaz vb. kontratlar da işlem görse de ordan pozisyon alıp kendimizi korumaya alabilsek.
    Yılbaşında bunların hepsine zam yağacağı belliydi, bir tek elektrik kontratı var viopta, aralıkta ondan alayım dedim alamadım hacim/işlem yok.
    Akbankın petrol fonu vardı sanırım ikinci seçenek tüpraş hisse kontratı. Yağ üreticisi borsada kim var bilmiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Keşke viopta yağ, benzin, doğalgaz vb. kontratlar da işlem görse de ordan pozisyon alıp kendimizi korumaya alabilsek.
    Yılbaşında bunların hepsine zam yağacağı belliydi, bir tek elektrik kontratı var viopta, aralıkta ondan alayım dedim alamadım hacim/işlem yok.
    Petrol işini ExxonMobil ile BP'ye ihale ettim. Oradan gelen demeddüler elektrik ve benzin faturalarını ödesinler. Portföy oluştururken izlediğim taktik bu.

1- Demeddü verecek
    2- Ürettiği mal veya servisin benim hayatımda bir karşılığı olacak. Fiyatlar delirip o ürünün fiyatı anormal arttığında bundan az etkileneyim böylelikle.

Portföyü kendi şirketim gibi düşünüyorum.

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by hascan Yazıyı Oku
    Sorun bir ürünü satıp,ödemesi tamamlandıysa müşteriye yok diyemezsin,stok kontrol denen birşey var,onu da sen değil yazılım yapıyor,internet üzerinden satacagın adeti belirlersin,bitince otomatık olarak sonlanır,bakkal dükkanı değil,milyon dolarlık magazalar.şimdi ben ürünü satın almış,ücretini ödediysem,o ürüne zamda gelse bana teslim edilmesi gerekli,sorun olur 2 gün geç teslim edersin onu anlarım da,aynı ürünü 2 gün sonra yuksek fiyattan satmanın adı bence farklıdır.Bir zamanlar böyle sözüm ona mütahitler vardı,bir daireyi 3 kişiye satarlardı,ne farkı var bundan,magazada yoksa depodan gönder.İntrenetten konser bileti alıp,koltuğunu seçiyorsun,15-20 yıldır yapılıyor,salona gidince sana yer yok deniliyormu,yada uçak biletini ve koltuğıunu satın alıyorsun,bir sorun çıkıyormu(çok istisnalar hariç)
    Hocam zaten bende bunu anlatmaya çalışıyorum adamlara. Hatta daha ilginç birşey söyleyeyim bugün bu mesajı buraya yazdıktan sonra saat 13.30 da Migros müşteri hizmetlerinden 1 bayan aradı. Hakem heyeti savunması ellerine ulaşmış, aynı ürünü aynı fiyata tekrar teslim etmeyi taahhüt ettiler bende önce ürünü görelim sürekli birşeyler vaat ediyorsunuz dedim telefonu kapattım. Yarın gün içinde ürünü teslim etmeyi vaadettiler hayırlısı bakalım. Birde devlet ceza kesse daha iyi olacak ama o kadarı bizi aşar. Sözün özü hakkınızı arayın, geç olur ama sonunda hakkınızı alırsınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    milli irade=cahil irade
    ,saygı yoktur hukuk vardır.
    muhursuz oy puslasıyla secımı alamazsın.
    ayrıca yonetenlerın dıplaması ya vardır ya yoktur.dıplamo 4 yıllık yoksa ne olur ona bakın kanun yazıyor.
    Elitlerden misin?
    Milli iradeye saygi duyacaksin..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Petrol işini ExxonMobil ile BP'ye ihale ettim. Oradan gelen demeddüler elektrik ve benzin faturalarını ödesinler. Portföy oluştururken izlediğim taktik bu.

1- Demeddü verecek
    2- Ürettiği mal veya servisin benim hayatımda bir karşılığı olacak. Fiyatlar delirip o ürünün fiyatı anormal arttığında bundan az etkileneyim böylelikle.

Portföyü kendi şirketim gibi düşünüyorum.

ytd
    Gusel hedge mekanismasi kurmussun.
    Ilac fiyatlarindan etkilenmemek icin ilac sirketi, ev fiyati artisindan etkilenmemek icin reit, ekmek fiyati artisindan etkilenmemek icin Uluun mu?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

duymuyorum.hukuk yoksa hiç bir sey yok.başkaldırıyorum.varmı diyeyeceğin.
    ayrıca din kişiseldir.kişiye özeldir.dayatılamaz.dincilik hastalıktır.ruh hastalığı.tedavisi gerekır.gözümüzün önunde rusvet tapeleri var.hiç bir şekilde kabul etmıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gusel hedge mekanismasi kurmussun.
    Ilac fiyatlarindan etkilenmemek icin ilac sirketi, ev fiyati artisindan etkilenmemek icin reit, ekmek fiyati artisindan etkilenmemek icin Uluun mu?
    Syg,
    Aynen böyle yaptım.

Sağlık sigortası GSK, ev Eregl/isdmr (malum demir çeliksiz ev olmaz), Fasfood MCD/PEP, şaraplar biralar DGE, sabun cif ıvır zıvır ULVR, otomobil FROTO/TOASO gibi gibi

ytd

Sayfa 800/1019 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •