Sayfa 802/1002 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Saat 14:00'de İyi Parti toplantı yapıp açıklama yapacakmış.

Bence 2 ihtimal var

1- Tam gaz Kılıçdaroğlu'nu destekleyecekler

2- Zafer, Memleket, Sarıgül'in partisi vs ortaya karışık ittifak kurup sağdan ve soldan cumhura yüklenip 2. tura bırakmaya çalışacaklar..

Seçimi muhalafet kazanma ihtimali olur ise bademler parayı yurt dışına çıkarıp 6 ay sonra yapılacak seçime kadar gelmezler, seçimi kaybedersek en fazla 6 ay sonra yeni seçim olur diyorlardı.

>>>>>>>>>>>

https://twitter.com/SiyasetEfsane/st...83732416978949
    "İktidarın değişeceğini anladığı gün trafik polisinin bile tutumu değişir"

-Süleyman Demirel
    Son düzenleme : ariston; 03-03-2023 saat: 05:31.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    kesin mi kk ?
    Bence geçen senede kesindi. Orayı ne masur ne ekram hakediyor. Senelerdir bu adam tek başına mücadele ediyor. Mansur o partiden o partie geziyordu. Ekrem daha sütten yeni kesilmişti. Tek bir lekesi yok kk nin devleti tanıyor. Daha bşr vatandaşı partiliyi kırmadı azarlamadı sövmedi . Oturduğu yer saray değil. Senin benim evim sadeliğinde.Tertemiz bir insan. Neden bir başkasını arıyor insanlar. Alevi olduğu için mi.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Tamam o zaman hemen ona oy verelim. Siz de Ali Babacan a oy verecek misiniz peki?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hepsi çakallık peşinde yok kk olmasın yok imam olsun mabsur olmuş yok babacan olsun. Amaçları sadece ortalığı karıştırmak çoğu yalamaya devam etme peşinde çakallar. Ortalığı bulandırma derdindeler. Aleviliğini kullanma peşindeler. Ahlaksız herifler. Oy vermeyecekleri partiye oy verecekmiş gibi aday öneriyorlar. Kk ye ne diye oy vereceksiniz gidin reisinize verin her zaman ki gibi.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Derdin ne hanım demek lazım. Sen grup kurasın diye chp li vekilleri senin partine kk yolladı. Ne oldu şimdi bi anda kalktı heryerin sağa güvenmeyeceksin. Her zaman kaypak ve çıkarcı olur. Hiç sekmedi.
    Asla sağa güvenmeyeceksin. Sağdaki adam her an zemin drğişecek yapıda olur. Sağcı siyasetçi kaypak olur. Yüz verme ayıya gelir sıçar halıya türünde adamdır. Madem kk yı istemiyorsun. Ne işin var o masada. Kk olmasa 5 iniz bir parti etmezdiniz. Temiz dürüst insana alışık değilsiniz. Gidin reisinize oy vermeye devam edin.

https://www.instagram.com/reel/ComFw...d=NmE0MzVhZDY=
    Son düzenleme : ayhan53; 03-03-2023 saat: 07:42.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Az önce balkona çıktım sigara içmeye, benim kedi geldi yanıma oturdu, içinden tıtır tıkır ses geliyor kafamı yana çevirdim kediye baktım o da bana baktı göz göze gelince miyav dedi ama içinden ses gelmeye devam ediyordu, tedirgin oldum.
    Kedi içinden ses çıkartıyor, enteresan geldi.
    Kedisi olan varsa bu ses normal mi
    İlkkez mi kedi alan mutlu kedi gırgırlar
    bir halt olacağı yok.

Aslında esas merak edilen akp nin adayı olması lazım. Reis iki defa cumhurbaşkanı oldu. 3. Kez aday olma durumuda yok. Ama millet hep muhalefetin adayına yönlendiriliyor. İktidarın adayı kim olacak diyen yok.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ben kemal, geliyorum
    Kemal gelmiş, hem de kara olanı Biz diğer kemali bekliyorduk
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aslında esas merak edilen akp nin adayı olması lazım. Reis iki defa cumhurbaşkanı oldu. 3. Kez aday olma durumuda yok. Ama millet hep muhalefetin adayına yönlendiriliyor. İktidarın adayı kim olacak diyen yok.
    nasıl yani iktidarın adayı tayyip değil mi ?

Sayfa 802/1002 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •