Fed/powell: Enflasyon yükselmeye devam ederse bir veya birden çok toplantıda 50 baz puanlık daha agresif daha faiz artırımlarına hazırlanacağız-matriks
Fed/powell: Enflasyon yükselmeye devam ederse bir veya birden çok toplantıda 50 baz puanlık daha agresif daha faiz artırımlarına hazırlanacağız-matriks
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
03/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 0,88
Motorinde 1,51 TL/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
666..
Bidon, senin paraları da buzhaneye koyar diye korkuyorsun galiba..;-)))
O yüzden boz ayıya düşmansın sanırım..Muhahaha
Orda acayip birseyler oldu. Bankaya istedigni sahsi diye vermedim. RM aradi. Istenilen dokumanlari vermezsen hesabini kapatirlar dedi. Bu sekilde kapatilinca da paran Merkez Bankasi'na geciyor, onlarla ugrasirsin diyor. Gizli sakli bir kismi yok da merak ettim neler oluyor diye, o yuzden biraz kurcaliyorum. Kimvurduya gidecegiz nerdeyse.
Bir hesabi kapatsalar hayatim kayar. O kredi karti milyarlarca yere girmis otomatik odemeler icin. Teker teker guncellemek yarim senemi alir. Bu da yeni aklima geldi, fazla kurcalamayayim.
Yukardan anlasilan Zelensky'yi kabul ediyorlar. Ama istedikleri:
* Ukranya'da olamayacak silahlar (NATO sarti var mi yok mu anlamadim)
* Kirim'in Rusya'nin oldugunun taninmasi
* 2 bolgenin ozerk sayilmasi
sucuklar tereyağları zeytinyağları...kıymalı pideler...
tek tırnaklı et karışımları
(Tek tırnaklı olarak adlandırılan hayvan türlerinin başında at, eşek, zebra, katır, domuz, gergedan ve tapirler gelmektedir.)
hileli gıdalar listesi.....
https://www.tarimorman.gov.tr/Lists/...u_Duyurusu.pdf
Yazın Arsa... Kışın Borsa
Ekonomi saldım çayıra
Sağlık saldım çayıra
Yargı,hukuk oldu guguk saldım çayıra![]()
Yer İmleri