Sayfa 807/996 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Altın falan diyip duruyoruz ama şöyle bir hesap yaptım.
    Geçen yıl bu zamanlar ons 1250 dolarmış şimdi 1680 dolar.
    Yani 1 yılda %33 kazandırmış.

Yahu biz Kasım-Aralık aylarında yani 2 ayda BİST fonlarında o kadar kazandık zaten.

Yani kızsakta bozulsakta borsadaki getiri(tabi götürüde) hiçbirşeyde yok.
    Kesinlikle katılıyorum.Son iki haftadır zarardayım ama bir yıldır kazandıklarım fonlar sayesinde pörtföy büyüdü.İran abd geriliminde korkup kenara çekilmiştim yükselişe eşlik edememiştim.Bu virüs işinide kontrol altına alırlar.Alamazlar ise şirketlerin ve devletlerin kaybedeceği gelirin yanında bizim fonlardan kaybedeceğimiz oran devede kulak bile değil.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Benim de kafam karıştı, bu virüs olayı abartılıyor ama nereye kadar sürecek onu bilmiyoruz, buralar dip seviyeler mi, hisse almaya devam mı etsem diye düşünüyorum, hatta fon işini bırakayım bonoları da bozdurup temettü verimi iyi olan hisselere mi paylaştırayım mı diyorum. Bir yandan da 90 binlerden bahsedenler var, karar vermek zor.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad bu ortam tam borsa ortami ama soyle
    Bilancolari felan kapat inceleme
    Tamamen sansina kalmis
    Borsa iyi kazandirir su ortamda ama bilene degil sansi olana
    Ytd
    Hocam şöyle bir durum var. Az hacımlı ve küçük kağıtlar genelde sahipli oluyordu. Sanırım bugün de öyle. İşte bu tür kağıtları aldığınız zaman ne olacağı belli olmaz. Borsa düşerken çıkar, çıkarken düşebilir. Yani riskli. Ama endeks hisselerinden özellikle 30 ve 50 olanlardan sağlam kağıtları tercih ederseniz bu tür hisseler endekse göre hareket eder. Ama aalcağınız ve satacağınız yeri bilmek gerekir. Yani kağıda aşık olmayacaksınız yeri geldiğinde acımadan satacaksınız. Tabi bu arada dipden almak ve en tepeden satmak piyangodan büyük ikramiyeyi kazanmak gibidir. Öteki topikten Dudu'nun dediği gibi herkes bir gün biste gelecek. Galiba dediği bu gidişle olacak gibi. Ama şu anda piyasayı takipteyiz.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Borsa zamanı da önce bi 100 bin altına inecek bu galiba
    O zaman doğrudan hisse almak en mantıklısı.
    Bu arada ne alınır çalışması yapmak çok doğru bence.
    100 bine inecek derken arkasından mendil sallamayasın.

Brentin fiyatı 30$lara gelecek gibi. #AES pert. Herkes ah vah derken evi arabayi satip petrole girme düşüncesi, akılda sorular YTD.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

6. Aft den 10 k zarardayım. Dünyanın en büyük şirketleri olduğu için bir şekilde düzelteceklerdir

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Aft den 10 k zarardayım. Dünyanın en büyük şirketleri olduğu için bir şekilde düzelteceklerdir
    2018 yılında bendede vardı. Değişik bir fon. Borsa yükseliyor seviniyorsun ama dolar düşüyor yine kaybettiriyor. Yada tam tersi iki bilinmeyenli denklem gibi.

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    2018 yılında bendede vardı. Değişik bir fon. Borsa yükseliyor seviniyorsun ama dolar düşüyor yine kaybettiriyor. Yada tam tersi iki bilinmeyenli denklem gibi.
    2018 i nasil atlattin

Sayfa 807/996 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •