TV'de dün söylenmedi ama sabahki analizimle anladım.
Birileri eldeki nakit ile vadeli payı yükseltiyormuş, sonra arbitrajcılar spottan alıp vadelide satıyormuş ve büyük faiz farkı varmış. Dün bir arkadaş da burada YKBNK vadelide marj azaldı diye yazmıştı. Bu işi az para ile yapanlar dalgalanmada poziyon kapatıyormuş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
5s
Viop'ta açılan toplam büyüklükler, miktarlar, yoğunlaşma katsayılarına kısıtlamalar geliyor.
Yükselişin ana motivasyonuna kimse hakim değil. Mal aldığı söylenen fonlar, Türkiye'deki fonlardan küçük. Volatilite ve momentumun bu kadar yüksek olduğu bu ortamda az kaldıraç kullanın
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Senin verdiğin o rakkamı da delip geçer yarın öbürsükü gün, herifin gözü dönmüş, sana ayıbolmasın diye eccük yalandan masayı sallayıverdi, bugün birde memedabi gelmiş ayağı alışsın tarzında
Ama day trade için süper rakkamdı, tebrikler![]()
Hamdım Piştim Yandım
2000 TL'ye kadar icra takibi işinde zararı vergiden düşecekmiş bankalar vs.
Avukatlık vs işlerinde saatlik ücretler yüksek oluyor, son dönemde taciz ettiniz vs diye davalar da oluyordu, bankalardan bu konuda zaten pek ses çıkmadı.
Öte yandan bu tip şeyler ile moral hazard denilen şey giderek artıyor.
Bir yandan da borcu vs aptal şeyler için intihar edenler oluyor onlar azalır, borcumu ödeyemedim diye intihar mı edilir denir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri