Sayfa 81/1122 İlkİlk ... 31717980818283911311815811081 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Enflasyondan korunmak icin insanlar gayrimenkule yatirim yapiyorlar daire , arsa vb.

1-2 milyona daire almak yerine , koyden,kasabadan bile olsa bir veya iki arsa almak daha mantikli olmaz mi ? Kendimiz oturmayacagiz, yatirim amaciyla enflasyondan korunmak icin alacagiz diyelim.

Ayrica daire olayinda soyle bir endisem var. Allah korusun buyuk bir deprem olsa ki istanbulda buyuk bir deprem bekliyorlar. Profesorler zaman zaman dile getiriyorlar. Dairemiz hasar gorse elimizde bi arsa payimiz kalmis olacak. Dask filan olacak tabiki ama boyle bir durumda devlet tum zarar goren vatandaslara yetisebilir mi ? Yeni dairenin insa edilmesi ne kadar sure alacak kim bilir. Daireye yatirim amaciyla bagladigimiz 1-2 milyonda yanmis olacak.

Ayrica dairenin degeri surekli artar mi bilmiyorum. Bi yerde emlak balonu patlamaz mi ? Tamam toprak ,arsa , bina yapilacak yerler azaliyor nufus arttikca ama dairede zaman gectikce eskiyor sonucta.

Yanlis mi dusunuyorum acaba ? Kafam cok karisik

Aklima takilan Gayrimenkul ve yahudiler ile ilgili bir deyis ararken bu linki buldum, paylasayim. Aradigim deyisi bulamadim.

https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...ersler-1954115

Yazidan alinti;

Servet likit tutulmalıdır

Yahudiler servetlerinin önemli bir bölümünü gayrimenkule yatırmaz; likit tutarlar. Böylece, hem servetin kıskançlık yaratmasından kurtulmuş hem gerektiğinde bölgeden taşınabilmeyi sağlamış hem de piyasada oluşabilecek alım fırsatlarını değerlendirmiş olurlar.
    Zaten gerçek zenginlik, sıhhat içinde yaşamaktır. Paranın yeri doldurulur; hayatın yeri doldurulamaz. Hayat, dönüşü olmayan bir biçimde, akar gider. Bu nedenle, iyi yaşamak, çocuklarını iyi eğitmek, ani gereklilikler için likit veya kıymetli madenler gibi, likide kolay çevrilebilen servet bulundurmak gerekir. Bu da kapitalist öğretinin prensiplerinden biridir. Üniversitelerde, varlığının en az üçte birini likitte tutmayı öğretirler.
    Deprem sonrası ne olacağını görmek istiyorsanız izmir’e bakın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. https://www.memurlar.net/haber/10226...ayni-oyun.html

Sabah Halciler federasyon başkanı da aynı şeyleri söylüyor.

Adam, seraların önünde tırlar dolsun diye bekliyor diyor. Mal kalmamış.

Her yıl sera tükenip yeni ürün yetişmeyince aynı oyun sergileniyor.

Ülkede en az 50 yıldır aynı şey...

Tarımda planlama denen bir şey yok.

Muhalefet de bunu seçim malzemesi olarak kullanıyor.

Yazın her şey normal fiyat girince kimse bunları hatırlamaz bile.

Şu an bile, yani ekonomik krizin en dip yaptığı dönemde Avrasya ya (ki muhalefettir) göre bile KK ile RTE aynı oy oranındalar.

Böyle giderse korkarım ki KK ile film aynı sonla bitecek...

100 kişilik kadroya neden 50 bin kişi başvuruyor, bununla uğraşılması, öne çıkarılması gerekir.

Biz neden 10 milyon mültecinin + İblib vs. Kuzey Suriyedeki yerleşim yerlerinin elektrik parasını ödüyoruz, artı 10 milyona eğitim ve sağlık hizmetini ömür boyu veriyoruz u öne çıkarılmalı... Suriyeli esnaf neden vergi ödemiyor diye komşusu soruyordu. Muhalefet neden soramıyor?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. TURFANDA Domates, patlıcanla seçim mi kazanılır?

Sanki 100 yıldır bu millet TURFANDA domates ile MELEMEN yapıyor.

Yapsan tadı bile olmaz.

TR den insanların oy atarken tek düşüncesi RTE den BAŞKA OY VERECEK KİMSE Mİ VAR?

Seçimde tek belirleyici olan bu cümleye iktidar hırsı ile KAFAYI KUMA GÖMEREK YAKLAŞILMIYOR MU?

Ortada GARANTİ bir ADAY varken bu hırs niye?

KK, aday olursa BENCİLLİĞİNDEN DOLAYI ben de vermeyi düşünmüyorum...

500'lük banknota doğru
    Cebimizdeki en küçük banknot kupürü olan 5 TL, artık dolmuş indi-bindi ücretine, tek yön metro ücretine yetmiyor. Yakıcı enflasyon vatandaşı daha büyük kupür kullanımına itiyor

https://t24.com.tr/yazarlar/ugur-gur...ta-dogru,34854

Ne 500 lük banknot.???
    1000-5000 liklerde .!!!
    Tüm hızıyla otobanda.!!!
    Bozdur bozdur harca.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. TCMB'nin ilk çeyrekte KİT'lere döviz satışı 12,75 milyar dolara ulaştı https://t.co/c6ukS60QkG

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...fbIKPLaNQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Devalüasyon ve enflasyon etkisini düşünce kaç tane hisse kalır acaba enflasyonu yenebilecek?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Yabancının olmadığı (muhtemelen riskli olduğundan girmek istemediği) bir ortamda tek kale maç oynanıyor...

Saadet zinciri etkisi...

Sanki ülkede işsizlik yüzde 5 in altında...

Sanki büyüme yüzde 10+ olacak...

Sanki enflasyon tek haneli...

Sanki satın alam gücü tarihi dip seviyelerde değil...

Sanki iktidar bile hayat pahalılığından şikayetçi değil...

Sanki çip bahanesi ile perdelenen otomotif başta olmak üzere tüm sektörlerde satışlarda düşüş istatisliklere yansımıyor...

Balon ne zaman patlayacak?

Papaz kimin elinde kalacak?

Sayfa 81/1122 İlkİlk ... 31717980818283911311815811081 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •