Sayfa 810/1000 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Baron maron deniyor, herkesin hakim olduğu hisseler var, hakim olduğun hisseyi baskılattırmak daha kolay.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. laannn bıraakkk bi düşsün
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Herif vakvakıda tavana kitledi, burayı mı okuyor nedir
    Hamdım Piştim Yandım

4. Çok anahtar almıştır çok.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Biraz daha açıklayabilir misiniz. Yani yk ile alakası nedir. Bütün bankalar gidiyor şu anda, iki tanesi de tavan, yk sıfırda. Bunun sebebi nedir, neden yk ayrışıyor? yani borsa bir günlük değil ama diğerleri tavan yaparken alacağını alacaksın sonuçta dikine çıkıyoruz ne olacağı belli değil. Ben cesaret edip pozisyon açıyorum uzaya giden bankaları alanlar para kazanıyor. Şu anda Akbnk marj %4 ün üzerinde yk %2 gün içinde %1 de gördü, nedir burada amaç? arbitrajla alakasını çözemedim ayrışmanın, akbnk neden gidiyor?

Dayı

Hiçbir şey bilme

Su bankalaron pddd lerini yazar misin alt alta ben Bloomberg TV den takip ediyorum canlı orada pddd yazmıyor.

Sorunun cevabını belki bulursun

6. Vakıfbank pddd nedir
    Garanti
    İs
    Yapı
    Halk
    Ak

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence YKBNK yem olarak kullanılıyor bir kaç gündür, ister istemez geride kalana giriyorsun, birileri de oradan satıp diğer hisseyi alıyor, akşam da iskontolu geri iade ediyorlar. Büyük para hisse kiralayıp bir kaç gün devam ediyor. Bu YKBNK'ın gideceği yok diye satınca onlar alıp pozisyonunu kapatıyor bence.
    aynısını düşünüyorum.
    hem işc de hem yapıda bunu yaşadım hele yüklü lot girişleri olursa parça parça koparmaya gidiyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. Henüz PD/DD 1 olmamış.

Öte yandan TL 10 yıllık tahvil USD 10 yıllık eurobond'a yaklaşmış.

Dolar göçer, TL dünya parası olur fiyatlaması var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 810/1000 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •