Sayfa 811/1032 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Bugün merrill garanti, işbank, akbank, halkbank, vakıfbankta açık farkla birinci satıcı. Bir tek ykb'de beşinci sırada.
    Bankaları ve dolayısıyla borsayı tek başına baskılamış adamlar yani.

İş bankası da birbuçuk ay aradan sonra yine hisselerini geri almaya başladı, dün 1 milyon ve bugün de 1.1 milyon lot aldı, toplamda 81 milyon lot gibi bir şey oldu geri alım. Hiçbirşeye de yaramadı, hisse dipte, yabancılar daha fazlasını basıyor hemen. Yani geri alım yabancının malını toplama işine döndü. Halkbankta da alıma başlarlarsa benzer şekilde şu an alıcıyı beğenmeyip de çıkamayan yabancılar tüm alımı doyurup malı basıp çıkar mı diye aklıma geliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Su yavru da ne pis birseymis. Kademe bile gitmedi bilancoya. Piramit yaziyor alta-uste her gun kademe arasindaki fark %1.5 oldugu icin.
    Ayıptır söylemesi ben de hissedeyken aynı işi yaptım. Aldığınız hisseyi bir kademe yukarı satışa koyuyorsunuz hemen, satılırsa tekrar alt kademeden alıma.. Haftada birkaç işlem olsa sabit piyasada yüzde 3-5 kar, mis gibi.. İşte tek sorun benim emirler küçük olduğundan sıra zor geliyordu, büyük miktarla yapmak lazım.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ayıptır söylemesi ben de hissedeyken aynı işi yaptım. Aldığınız hisseyi bir kademe yukarı satışa koyuyorsunuz hemen, satılırsa tekrar alt kademeden alıma.. Haftada birkaç işlem olsa sabit piyasada yüzde 3-5 kar, mis gibi.. İşte tek sorun benim emirler küçük olduğundan sıra zor geliyordu, büyük miktarla yapmak lazım.
    Ayiplik bir durumu yok ki. Biz de yapiyoruz. Herkesin, ozellikle de robotlarin yaptigi o. Devir degisti. Adam 1 sene hissenin 2 kati gitmesini beklemek yerine, her gun %0.5 yakalamaya calisiyor.

Bu pis bilancoya iyidi bugun. Bakalim ne bekleniyor.

Meri'ye fazla takmayin. Ayni mi bilmem ama 5-10 kademeye al-satci burda. 6.50'lerden aldilarini verdi. Credit de aynisini yapti.

4. ben 7,21 den çıktım.ttkom a geçtim.bence o da ucuz kalanlardan. halkbın f/k p/D değeride ykredi vakıf a da yaklaştı zaten .çok yordu beni aylardır.bilanço da iyi gelmeyince iyice soğudum.

5. TH üstadım özlettin kendini

6. Vakıfbank, bizim paçozun 3 katı kar açıklamış!

7. https://youtu.be/bkSmQIVTu34

Cüneyt özdemir bizim banka ile ilgili

Sayfa 811/1032 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •