Sayfa 811/993 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Taşlar yerine oturuyor..
    Sonbahara ukrayna yolcusu olunabilir..
    Propagandayı takip etmek gerek...
    Bu ne hocam yahu , Turkiye r us jetlerine hava sahasını kapatırsa ne olacak , nerden buluyorsun bunları , Ukrayna yolcusu ne demek ???

Bizim hem gaz dan hem idlibden dolayı ruslara ters yapmamız ihtimal dışı , uçak krizi dönemine mi donecez.

2. Youtube ta amerikadan biri yazmış

San francisco dışına uçuyor

Havalimanından şehir merkezine shuttle 20 dolardı

Şimdi 60 dolar alıyorlar demiş

3. Evet Hamza bey , demografik yapı kökten değişmiş orası göçmen mahallesinden beter olmuş

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dün biraz dolaştım uzun zamandır uğramadığım bir semtte .

Sokak yemeği tezgahlarında Hintli ve Arap satıcılar tabelalar .

Bir kasap türü bir yerde ise müşteriler Arap , Hint , Afgan , Suriye , Özbek , Kazak uyruklu vardı tek Türk bendim satıcılar Türkçede bilmiyordu pek .

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Nebati: Bugün güllük gülistanlık dünyayla karşı karşıya olmadığımızı biliyoruz. Küresel ölçekte yaşanan sorunların farklı şekillerde ülkemize yansıdığını biliyoruz. Tüm bu sorunların bizim için türlü fırsat ve imkanlar barındığını görecek ferasete sahibiz

Nebati: Biz problemleri yok saymıyoruz. Halının altına süpürme niyetimiz yok. Kalıcı çözümler için çalışıyoruz. Stratejik hamleler yaparak yolumuza devam ediyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Nebati:Kötümserler karamsarlık borazanını öttürmeye devam etsinler. Bizim iyimserliğimiz onlara da yeter. Bizim özgüvenimizin altı kesinlikle boş değil. Kimsenin en ufak bir endişesi dahi olmasın. Gerekirse ecdadımız gibi gemileri karadan yürütür, yolumuzdan hedefimizden sapmayız

Nebati: Dünya salgının oluşturduğu ekonomik tahribatı onarmaya çalışırken*Enflasyon*küresel problem olarak ortaya çıktı. Her oturumun en önemli maddesi enflasyondu. Tüm dünyada bunu konuşacağız. Enerji ve gıda olmak üzere artışlar oldu

Nebati: Türkiye olarak ihracata sağlamış olduğumuz pazar ve alternatifler üretmekte, yeni modeller geliştirmekte ve bu sayede güçlüklerden kurtulmuş oluyoruz. En yüksek ihracat rakamlarına ulaştık

Nebati: Gelişmelerin cari dengemizi olumsuz etkilemesi nedeniyle gerekli önlemleri tek tek alıyoruz. Böylesine küresel bir ortamda G20 Maliye Bakanları ve*Merkez Bankası*başkanları toplantılarına katıldık. Ekim ayında da yapacağız bunu. Seneye Nisan'da da yapacağız

Nebati: Birçok şirket bu fırsatları değerlendirerek Türkiye'de yatırımlarını artırmak istediklerini ifade ettiler. Özverili şekilde devam edeceğimizi vurguladık

Nebati: Bırakın kronik kötümserler felaket tellallığı yapıp dursunlar. Biz gerekirse gemileri karadan yürütür, hedeflerimize, hayallerimize ulaşmayı biliriz. Müzmin karamsarlar battık, bittik edebiyatından vazgeçemiyorlar. Özgüven sorunu olan kardeşlerimize şifa olacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Nebati: Yeni başarı hikayelerini beraber yazacağız. Türkiye vizyon sahibi ve güç merkezi olma konumunda. ABD'de yaptığımız tüm görüşmelerde Türkiye'nin Rusya-Ukrayna savaşındaki tavrını takdir ettiklerini bizlere defaatle net bir şekilde paylaştılar

8. "Gerekirse gemileri karadan yürütürüz " demeseydi neredeyse inanacaktım ,

bir de "rusya -ukrayna savaşın da ki tavrımızdan dolayı çok takdir ediliyoruz "

Bu lafa da acayip şüphe ile bakıyorum (kıllandım) zira bizi ne zaman pohpohlasalar sirtimiza yeni yük vuruyorlar .
    Şey iyiydi "bizim iyimserligimiz herkese yeter"

Bana göre değil , uymaz , ne diyeyim hayırlısı olsun.

Sayfa 811/993 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •