Bu sabah orc ve konda'nın sözde son anketi yayınlanacak, bekliyoruz ... orc'ın 5 mayısta twitter de paylaştığı konya anketi .. akp-mhp toplamı %60.5, 2018 seçimde akp-mhp %74.4
Bu sabah orc ve konda'nın sözde son anketi yayınlanacak, bekliyoruz ... orc'ın 5 mayısta twitter de paylaştığı konya anketi .. akp-mhp toplamı %60.5, 2018 seçimde akp-mhp %74.4
Anketlerin/beklenti eğrilerinin katılımcı dağılımı olmadan içsel değeri sıfır.
800k civarı ilk kez oy kullanacak genç var..(bu sularda olmalı)
En az iki katı ilk kez oy kullanacak çiçeği burnunda vatandaş var..
Mitinglerde gözükmediler, sesleri de çıkmıyor.
Görmezden gelinmesi hoş değil, hatta art niyetli.
3 gün var, hâlâ kimsenin net bilgisi yok..
Tarihimizin ikinci en sorumsuz seçimi..
*hatta üçüncü..
Memento mori
sadece satır arasına bakınca,
göçmenleri geri göndereceğiz diyene
2. gün U dönüşü yaptırabildiğine göre..
sadece 12 ay önce lemmingler gibi akarkenene,
vay efendim diyenlerin sesi çıkmadıysa..
o anketlerin tamamı elde kalır.
Memento mori
Valla artık millet seviyede bile RTE'e diyorsa demek ki sorun yok. Ben KK yerinde olsam seçim sonrası direkt istifamı basar güzel bir Avrupa ülkesine yerleşir hatta böyle Akdeniz kıyısı falan olan keyfime bakarım. TV'de Türkiye haberlerine bakmam bile. Affedersiniz de kafası en rahat olacak adam bu kadar sorumluluğu yükü omuzladı değişim yapabilmek için ama halk istemiyorsa yapacak bir şey yok. Değişimde öyle bazı şeyler ısmarlama da olmuyor. İmamoğlu olsaydı diyen çok bilmişler mahkeme kararını bilmiyor mu o karar açıklanırken ne yapmışlar. Şimdi KK beğenmiyorlar beğenmesinler efendim muhalifler kendi içinde bölünsün KK dedeme hiç bir şey olmaz. Bu saatten sonra ben bile evi barkı satsam yurtdışına gidebilir miyim diye bakıyorum valla elimden geleni yapar yurt dışında da Reise basarım oyumu. Sonraki seçime siz istediğiniz önderi bulursunuz inşallah.
21.11 ve 21.20 dolar satiş görüldü kapalı çarşıda.
Yer İmleri