Sayfa 811/1006 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yahu niye hemen aklın başka şeye gidiyor
    Teheccüd namazına kalkmışımdır belki
    Bu arada hükümet 10 günde vatandaşı 3. kez pompalamış
    Ayhan Başkan bi itirazım var.hukumetimiz vatandaşı 3.kez pompalamış doğrudur ama ama emeklimize ssk- bagkur 3 kerede sevdi.39-42-49 .Emekliler yılı ilan edilmesiyle yıl içi bir çok sürpriz sevgi görebiliriz ayrıca.
    Emekli olasım geldi yine, sürprizleri kaçırmamak için.

Kredi kartlarıyla beraber mevduatın bankalara olan maliyetini etkileyecek zorunlu karşılık gibi uygulamalar ve kredi kısıtlamaları şeklinde tedbirler görebiliriz

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Motorine salı gecesinden geçerli 1.38 yukarı yönlü güncelleme yapılacakmış.
    Güncelleme yapılması normal..
    Ecnebi basınında sürekli zam yapan hükümetler okuyoruz..İnsan o ülke vatandaşları adına üzülüyor...
    Hamdolsun güncelleniyoruz sadece

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    emeklimize ssk- bagkur 3 kerede sevdi.39-42-49 .Emekliler yılı ilan edilmesiyle yıl içi bir çok sürpriz sevgi görebiliriz ayrıca.
    Emekli olasım geldi yine, sürprizleri kaçırmamak için.
    acele et sosyal medyada okuyorum aslında gerçek payıda var tabiiki.

Emekliler geçmiş bir ayda, üç defa verilen tutar % olarak artırıldı ne hikmetse maaşları yine "On bin" diye adamların matematikten çok iyi anladığı yönünde dalgasını geçiyorlar...

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ancak Yahudi sermayesi tek merkezli değil, ABD ile birlikte AB de de hatırı sayılır derecede, bkz son İsrail -Hamsta yer tutuşlerı topyekun,
    bu iki merkez neredeyse 1600 lerden beri birbirleriylede çatışma halindeler ve güç bir Avrupada bir Amerikada,..

ÇİN in üzerinden dünya hakimiyeti Çini kötülemekten başka bir şey değil,..
    Yahudi sermayesi için dediğiniz aynı zamanda konar göçer bir sermaye anlamına gelir ki yeni kıtaya hücümla serpilen bu sermaye, işin sonunda geliştirebildiği ve dünyayı soymakta kullandığı FED gibi bir argumanı varken bunu asla bırakmaz,..

Çinse emperyalizme papuç bırakmaz,..

dolaysıyla batıdan sürekli pompalanan bir özgürlük alanı Çin de yok, batı bunu biliyor,..en son kaçmak istediklerinde çıkamadıklarını hatırlıyorum,..

İlaveten Yahudi sermayesinin yeni yurtlar aramak yerine bir savaşa girmek ziyadesiyle işine gelir,..bu savaştan extra kazanç elde etmek demektir,..

sonuç olarak ben herkesin sıkışacağını ve sıkıştıkça çatışmaya yatkın olacağını düşünüyor ve görüyorum,..

tabiki biri diğerine dalaşmaktansa Rusyayı kesip yemek herkesin işine gelir ancak Putinde papuç pahalı, dünyayı yakarım diyor,..

burada düz manada ABD - ÇİN çatışmasını görmek ve bunu Rusya üzerinden seyretmek akla daha yatkın duruyor,..

çünkü Batının ve sermayesinin bölücü bir özelliği var, Çin bunu biliyor ve o nedenle dediklerinizi kendisinden uzakta ve kontrol altında tutacaktır,

tutamayanlar düşünsün
    https://www.instagram.com/reel/C2kn7...Npc2Jpcm54c3Vt

tam 30 sayfa yazmışsınız f-16, onbinde, yüzbinde deyip...tüketmişsiniz başlığımı

yenisini de ben açacam aqua saymıyorum bunu

7. Viopta güncel viop gecelik net nemalandırma faizi kaç, bilen var mı?
    Burada yazdıklarım kendi kişisel görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    Viopta güncel viop gecelik net nemalandırma faizi kaç, bilen var mı?
    yüzde olarak hesabını bilmiyorum ama 100.000 tl'ye, günde 100 tl civarı nema oluyor

Sayfa 811/1006 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •