Sayfa 813/1009 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    .
    TL bir iluzyondur.
    Rahat ettiginizi alin, keyfinize bakin.
    Hayat kisa..
    Kolestrol sorununuz yoksa ahtapotu yeyin, affetmeyin.
    Marmaris'in Sogut koyunde Ahtapotcu Mehmet Usta'da Ahrapot Galicia adli yemegi denemeden gelmeyin.

Syg,
    Hayatın kendisi zaten üllizyon Üstadım.
    Ahtapotçu Mehmet usta güzel bir öneri. Ama
    daha önce Değirmenönünde Mavi pide, Selimiye de elde fermente üzüm suyu ile akşam turu ve Sardunya da ayran! balık, Söğüt de Manzara Restoran da Güneşi batırmaca, ahtapotçu Mehmet de ahtapot ızgara eşliğinde ayran!! Ada boğazında tekneli deniz keyfi. Bozukkale de Ali nin yerinde taze fengri ve mümkünse yunan ayranı!!! Dirsekbükünde keçilerle hasbihal, ve Dirsekbükü çıkışından Sığlimana kadar adalar arasından denizden seyehat yapmamış olmak hayatınızda bir eksik kalmış demektir.
    Birde Sömbeki de Pedi Koyunda taverna da yunan ayranı! eşliğinde bol kepçe tabaklı hayal edilmeyecek kadar evro da olsa dandini paraya, bir gece geçirip üç otuz paraya inciluz , amerikanya ve yunan ayranları, fermante üzüm sularını stoklamak
    oldukça keyiflidir.
    Fayıslara gelince durum hiç iyi değil. Dolar da iyi değil borsa da. Bütün herşey önümüzdeki haftaya bağlanmış durumda.Fakat Atilla Yeşilada Abimiz der ki; caatsa ve Rus füzesi işi çözülmeden hiç kimseye rahat yok. Amerikanya enflasyonu da ayrı bir dert. Yellen teyze şimdilik Dünyayı püfür püfür yelliyor da bazı ekonomistler de yel' e aldanmayın fazladan giren sekiz triyon dolarla çöl sıcaklarına maruz kalmak daha büyük kaçınılmaz son derler ki ben de aynı fikirdeyim. Dünyayı sefalet ve fakirlik bekliyor.
    Saygılar

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : bluedream; 11-06-2021 saat: 19:47.

Bence dünyada enflasyonla milleti fakirlestirecekler.big reset olacak.yesili gomecekler.

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bence dünyada enflasyonla milleti fakirlestirecekler.big reset olacak.yesili gomecekler.
    Sepet yapmalı, hey

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Hayatın kendisi zaten üllizyon Üstadım.
    Ahtapotçu Mehmet usta güzel bir öneri. Ama
    daha önce Değirmenönünde Mavi pide, Selimiye de elde fermente üzüm suyu ile akşam turu ve Sardunya da ayran! balık, Söğüt de Manzara Restoran da Güneşi batırmaca, ahtapotçu Mehmet de ahtapot ızgara eşliğinde ayran!! Ada boğazında tekneli deniz keyfi. Bozukkale de Ali nin yerinde taze fengri ve mümkünse yunan ayranı!!! Dirsekbükünde keçilerle hasbihal, ve Dirsekbükü çıkışından Sığlimana kadar adalar arasından denizden seyehat yapmamış olmak hayatınızda bir eksik kalmış demektir.
    Birde Sömbeki de Pedi Koyunda taverna da yunan ayranı! eşliğinde bol kepçe tabaklı hayal edilmeyecek kadar evro da olsa dandini paraya, bir gece geçirip üç otuz paraya inciluz , amerikanya ve yunan ayranları, fermante üzüm sularını stoklamak
    oldukça keyiflidir.
    Fayıslara gelince durum hiç iyi değil. Dolar da iyi değil borsa da. Bütün herşey önümüzdeki haftaya bağlanmış durumda.Fakat Atilla Yeşilova Abimiz der ki; caatsa ve Rus füzesi işi çözülmeden hiç kimseye rahat yok. Amerikanya enflasyonu da ayrı bir dert. Yellen teyze şimdilik Dünyayı püfür püfür yelliyor da bazı ekonomistler de yel' e aldanmayın fazladan giren sekiz triyon dolarla çöl sıcaklarına maruz kalmak daha büyük kaçınılmaz son derler ki ben de aynı fikirdeyim. Dünyayı sefalet ve fakirlik bekliyor.
    Saygılar

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dirsekbuku tekne turunda ugradigimiz ve hayran kaldigim bi yerdi.
    Sardunya'da en az 3-4 kere yemek yedim.
    Kaliteli ama pahali bi yer.
    Daha cok yatcilara hizmet veriyor.
    Selimiye'yi sevemedim, kapali bir yer, deniz de hava da cok sicak oluyor.
    Yazin gitmem oralara.
    Diger yerleri not alir denerim.
    Evrenin kendisi icin bile simulasyon diyollar, hayat bir iluzyon olmus cok mu?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Itibar puani verdirmedi sistem..

En dogru yaklasim budur..

MrMoneyMoustache efsane blogger tek bir etf aliyor Vanguard'in tum dunya endeksleri olanini ve ona yatirim yaparak yapiyor bu isi...
    Her yil %4 etf satiyor ve bu sekilde sermayesi hic bir zaman eksilmiyor..

Syg,
    sayın dudu, sizin de sistem böyle mi? bu sistemde fon bozdurmak bana uygun gelmedi. sadece temettü hisseleriniz var, temettü gelirlerinizi de dolara yatırıyorsunuz diye düşünmüştüm.
    yaş 60 olunca, bu sene traderliği bırakıp, kendimi temettü emeklisi ettim. hatta 2 oğlanı da.bende çeşit yok, sahol tek hisse. aslında 10 dan fazla hisse, bisttin baba hisseleri. bu hisselerden gelen temettüleri, sahol düzenli olarak dağıtıyor. sahol un ceosu cenk bey benim yerime düşünüyor. ilk başta tüpraşı asıl hisse seçmiştim, sonra temettü dağıtamama riski hoşuma gitmedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    sayın dudu, sizin de sistem böyle mi? bu sistemde fon bozdurmak bana uygun gelmedi. sadece temettü hisseleriniz var, temettü gelirlerinizi de dolara yatırıyorsunuz diye düşünmüştüm.
    yaş 60 olunca, bu sene traderliği bırakıp, kendimi temettü emeklisi ettim. hatta 2 oğlanı da.bende çeşit yok, sahol tek hisse. aslında 10 dan fazla hisse, bisttin baba hisseleri. bu hisselerden gelen temettüleri, sahol düzenli olarak dağıtıyor. sahol un ceosu cenk bey benim yerime düşünüyor. ilk başta tüpraşı asıl hisse seçmiştim, sonra temettü dağıtamama riski hoşuma gitmedi.
    Simdilik daha kafamdaki ideal porffoyu yapamadim.
    Ileride insallah..
    3 tane hissem var.
    Bunlarla takiliyorum.
    Esasinda Buffett der ki sepet yapmak isi bilmeyenlerin tarzi.
    Yarisi cikar yarisi duser el elde bas basda kalirsin.
    Isi bilen adam 3 tane kagit secer ve tutturursa zengin olur zaten.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Buffett'ın 40%'ı AAPL. Gerisi irili ufaklı bir dünya hisse var. O da sepetçi ama porföyün bel kemiği AAPL.

https://hedgefollow.com/funds/Berkshire+Hathaway

Bu portföyün 0.01%'i ~34 milyon dolar.

Benim portföyde ise hem AAPL, hem V hem BRK.b var. Yani, AAPL ile V'yi 2 kez satın almış oldum. Şimdi düşünüyorum keşke direk BRK.b alsaydım diyorum AAPL ve V yerine. Hatta ABD'den BRK.b'den başka bir şey almayabilirim bundan sonra. (vergisel nedenlerden dolayı) Gerçi ikisinin de temettü verimi düşük ama yine de boşa gidiyor para.

Sayfa 813/1009 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •