Sayfa 813/1000 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Ekonomi dehası... Emme kullanılan parada çok değil 1.2 trilyon TL 70 milyar dolar felan.

ABD gibi ülkenin başında olsa bu ekip heralde ucusa gecerlerdi..

70 milyar dolar ile harikalar yaratirlarken 1 trilyon dolar ile akıl almıyor...

Almanya vs böyle yönetim görmemiştir anlayamiyorlar haliyle. Jp morgan bankalara 2 TL hedef verirken 11 lira olmuş durumda buda gapak olsun der gibi dayı

Nobel goes to

2. Millet bugun çıkmış haber mi var aşağı geldi diyor,
    haber mi vardı bam bam yukarı gitti
    bugun tamamen psikolojiye oynuyor Yükseklik korkusu olanların psikolojisine oynuyor 2 taraf için
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. ABD açılında satış emirleri gelir diye düşünüyorum ama her zaman ki emin değilim.

Borsayı Ruslar alıyor ise Amerikalılar da düşürmeye çalışabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD açılında satış emirleri gelir diye düşünüyorum ama her zaman ki emin değilim.

Borsayı Ruslar alıyor ise Amerikalılar da düşürmeye çalışabilir.
    Ruslar seçim öncesi mudahele mi etti ekonomik destek diyorsun abi

Gemiye yükleyip para gönderebilir Karadeniz de kimsenin ruhu duymaz. Gene uçaklar belli oluyor

Mantıklı abi

5.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Ruslar seçim öncesi mudahele mi etti ekonomik destek diyorsun abi

Gemiye yükleyip para gönderebilir Karadeniz de kimsenin ruhu duymaz. Gene uçaklar belli oluyor

Mantıklı abi
    Merkezin kağıt dolarları rekor seviyeye gelmiş diye twwet vardı. Kapalıçarşı vs bir yere kadar. Ayrıca millet kasasında saklıyor dolarları.

Gerçekten game changer bir şey olur ise dolar %15- %20 düşebilir o şekilde tweet de vardı.

6. Enayi cortcularin paralar batarken Moskova da mermi oluyor hesabı bu da bir ilginç yaklaşım.

Cort aç bat paran Rusya kalkınmasına gitsin

SPOT

8. Herif kamu bankasına girdi, en son alacağım hisseler, iyi ki short sevmiyorum çoktan sıfırlamıştım.

Sayfa 813/1000 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •