Sayfa 814/1002 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Uleyn;Şu borsada 2 Tavan giden kağıdım olmadı.Yanarım yanarım ,ona yanarım..
    1.Hafta önce,AGYO Kagıdı 2.70 TL civarında idi,perşembe -cuma tavan kapattı,bugün baktım gene tavanda..4.97 TL Olmuş..
    Eşeği sağlam kazığa bağlayayım diye,gidip Otokar,Fort,Deva,Sasa,Nuh,Vestel,Karel aldım,alıyorum.Bu Eşekler inat edip,ayak direyip ileri gitmiyor ,Çürük çarık şirketlerin kağıtları ise uçuyor..Gelde pirelenme..
    Tuzu Kuru gibiler benden uzak olsun.

Karton sonu Bryat sonuda

Egeen aldım 5 aydır sürünüyor.

Karton normal düşüşe devam orada indikatör patron aldım derse al sattım derse sat.YTD.

Bryat ne demeli onda döküldük lakin gelde al derler bende bışıık derim.

Bırakacak yermi arıyorlar adammı seçiyorlar.

Hisselerin çoğu zirvede az dinlensinler demi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    sırası gelen gidecek ..her zaman olduğu gibi..

kasım / aralık aylarının çok ZOR geçeceği konusunda hemen hemen herkes hem fikir..not etmekte yarar var
    O,Gitme sıra bize degil de,Kağıtlara gelse iyi olacak.! :-))
    Kasım,Aralık için ben tersini düşünüyorum..
    Şirketlerin, Yılsonu bilanço beklentileri,Yurtdışı-Yurtiçinden Kredi bulabilmek için,Hisse/Şirket değerini yüksek göstermek ,Hisse fiyatlarını şişirmek gibi birçok harekete sahne olur,diye düşünüyorum...
    Ha,Siyasi yönden zaten hep bir aksiyon var..

kazara bayılan falan olmamışmı...genelde her boğaz köprüsünden geçerken atlamak üzere olan birileri olur ve kurtarılır ya..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

6.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Uleyn;Şu borsada 2 Tavan giden kağıdım olmadı.Yanarım yanarım ,ona yanarım..
    1.Hafta önce,AGYO Kagıdı 2.70 TL civarında idi,perşembe -cuma tavan kapattı,bugün baktım gene tavanda..4.97 TL Olmuş..
    Eşeği sağlam kazığa bağlayayım diye,gidip Otokar,Fort,Deva,Sasa,Nuh,Vestel,Karel aldım,alıyorum.Bu Eşekler inat edip,ayak direyip ileri gitmiyor ,Çürük çarık şirketlerin kağıtları ise uçuyor..Gelde pirelenme..
    Son bir yıl tavan taban manyağı oldum Sayın Kar adam. Tavan için U 100 dışına çıkmalısın. Sürekli heyecan gerçi ben sakin olduğumdan tavan taban adrenalin yaratmıyor.

7. Memur-Sen başkanı geçen zam pazarlığın diretti buçuk zam aldı. Buçuk Ali ünvanından utanmış , bu kez daha fazla direnmiş ki 1 puan fazla zam almış.
    Hala bu sendikaya ufak çıkarları için üye olanlar utansın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,372
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Daha çok baskına benziyor,yani yemezler.

Sayfa 814/1002 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •