Sayfa 814/988 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 7900 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    ....uzatmadan mevzuya geleyim. [B]diğer insanlara karşı belli bir düşmanlık hisseden, şiddetli paranoyaya sahip ya da kendini eşsiz bir varlık olarak gören insanlar komplo teorilerine inanmaya daha hazır tipler. komplo teorilerine güçlü bir şekilde inanan insanların daha ziyade güvensiz hisseden, paranoyak, değişken duygu durumuna sahip, dürtüsel, şüpheci, içine kapanık, manipülatif, benmerkezci ve eksantrik insanlar olduğu belirtilmiş. bunlar eleğin üzerinde kalan kişilik özellikleri ve daha geniş bir yelpazeden insanlar da dahil edilebilir.
    Bence bu konu coğrafya ile çok ilgili.

Bizim milletin son 30 yılda yaşamak zorunda kaldıkları şartları, Norveç milletine uygulasaydınız, farklı sonuçlar çıkmazdı.

Özetle, Türkiye'deki fakir, Hindistan'da ki fakir, Kanada'daki fakir, çok farklı hayatlar yaşıyor.

Türkiye'nin en büyük talihsizliği bir din'inin olma-ması, ya da din diye yaşadıklarının İslam'la alakasının olma-ması.

2. Uzun süredir ülke içindeyken dışarıda yemek yememe/getirtmeme kararı almıştım. Yemek platformlarını kontrol ettim 150şer TL, 250şer TL kuponlar havada uçuşuyor,kuponlarla biraz alınabilir hale geliyor gibi bir şeyler. Kardeşler Avrupa turunda, tek tabancayken dayanamayıp bir sipariş geçtim.1yıl öncesine kadar sipariş ettiğim bir yerden. Evde yapsam tabi daha ucuza gelir, neyse artık...Ama lezzet fena değildi , 2 tane ekmek arası köfte +160gram adana+ 160gram ızgara köfte+100gram sucuk+200gram tavuk şiş, 5 tandır lavaş, köz domates,köz biber, sumaklı soğan, pirinç pilavı ve 1 lt Pepsi 1120tl-50tlfirma indirimi-250trendyol kuponu-82bankakartı iadesi =738tl . 3 öğünde anca yiyebilicem orası ayrı tabi

3. Geceye doğru da 3-5 tane 3/4 oranda tonik ve 1/4 oranda çilekli ginle de biraz kafa dağıtırsam değmen benim gamlı yaslı gönlümeeee .

4. Sıcak hava da daha beter mi oluyor , ben rahatsız olduğumdan mı bu sene daha fazla hissediyorum bilmiyorum. Bahçeye dahi adım attığında ,sanki saç kurutma makinasıyla insanın suratina sıcak hava üflüyorlar

Haftaya basra üzerinden en sağlam sıcaklar geliyormuş
    bir halt olacağı yok.

Euro koya koya gidiyor.

Üstüne üstüne.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Haftaya basra üzerinden en sağlam sıcaklar geliyormuş
    Haydaaaaa daha bundan ıscak mı olur mus ???

8. Migrosa gittim Denizli abinin dediği sırma zeytinyağı kalmamış. Bende Tariş sızma aldım o da ufak tefek hesaplıyor sayılır.

Sayfa 814/988 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •