Sayfa 815/1000 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bugun 1 tane işlemim var o da 3802 reverse long hiaaaaammmmuna.

Kapattım kalktım benden bukadar dayu ruhumuz fakir para yakışmıyor elimize emeği geçenlere teşekkürler iyi akşamlar.
    Bana da biri çok pahalı hobin var git başka işler ile uğraş dedi. En az riskli hobi de bu gözüküyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Hoş Vakıfbank Şekerbank alanlar Haziran'da büyük katladi dolar 5 liraya geldi onlara

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bugun 1 tane işlemim var o da 3802 reverse long hiaaaaammmmuna.

Kapattım kalktım benden bukadar dayu ruhumuz fakir para yakışmıyor elimize emeği geçenlere teşekkürler iyi akşamlar.
    Bende 6bin puan kazanabildim bugün biraz şortcu arkadaşlar olarak nefes aldık, fışkırtsada sıkıntı yok, eli rahatlattık
    Hamdım Piştim Yandım

4. yarın olsada yine banka alsak...

5.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Hoş Vakıfbank Şekerbank alanlar Haziran'da büyük katladi dolar 5 liraya geldi onlara
    Şekerbank'ı geçenlerde burada bir arkadaş hiç artmıyor diye serzenişde bulunmuştu, 1,10 filandı. Orada yıllardır bedelliler ile vatandaşın parasını aldılar. Toplayanlar artık sandığın vs'nin satacak hissesi kalmadığı ve bedelli riski ortadan kalkınca harekete başladılar bence. Hala paralarını kurtaramamış olabilirler. Zamanında sermaye indir bindir de yapmıştı, sevmediğim bir hisse, ama banka olarak iyi olabilir.

TSKB'de de satılacak pek hisse olmayabilir İş Bankası zar zor %51i buluyor gibi.

ikisi de alıp satmadığım hisseler. Ucuz hisseler ile oynuyorum ki elde kalırsa yatırımcı olalım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Bu kadar kişi ben kenera çekiliyorum derse bu gider bazıları dayanamaz short açar bu gider de gider pala nin niyeti batırmak. Borsa coşarken küçük kağıtta hala ağlıyor millet bu garip değil mi

7. Domates in kurusu yaşı salçası iyi para ediyor.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yarın olsada yine banka alsak...
    yarının özelliği ne Yerli malı mı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 815/1000 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz