Ben risk taşımamak için iptal ettirmiştim. Bu işin en güzel tarafı kimse size kart pazarlayamıyor. Limitim yok
ha tamam bitti gitti.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Okudum. Ancak uygulamada farklı. Şimdi forumda şu kadar gelirim var şu kadar limitim var muhabbetine girmek doğru değil fakat uygulamada bir şekilde istisna yapıyorlar. En para kartında da aynı durum oldu ve sms ile limit bildirildi. Yarın düşüreceğim limiti ayrı konu ama ödemelerinde sıkıntı yoksa fazla limit tahsis etmekten imtina etmiyorlar.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Kira gelirinizi belgeleyebiliyorsanız ek gelir olarak sayılır. Faiz için net bir bilgim yok.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
faiz geliri : gelirin üzerinize olması gerekiyor (bankanın uhdesinde dikkate alabilir almayabilir, kart çıkarmak istiyorsa yardımcı olur)
kira geliri : örneğin 2000 lira kira geliriniz var ve bu tapunun 1/2 si sizin ise ve 2.000 TL'de sizin üzerinize yani banka hesaplarınıza periyodik olarak yatıyorsa 1.000 lirayı dikkate alırlar. tapu sizin değil kira size yatıyor dikkate alınmaz, tapu sizin para başkasının hesabına yatıyor yine dikkate alınmaz. tapuda sizin gelirde sizin tapu payınız 1/3 ise gelirin 1/3 ü dikkate alınır.
syg,
Yer İmleri